Selçuk İslamoğluArkadaşlar,7225 7201 den daha eski 1 kaç gün tüm fotoları düştü zaten şekilsel olarak hiç bi fark yok aynı tabi 72xx lerde win7 denin gorsel olarak değişçeği kesin gibi en azından 19 undan sonra rtm escrow geliyo deniyo bekleyip gorucez.Çekirdek numarası değişmeyecek. 6.1 olarak çıkacak Windows 7. 7 rakamının çekirdekle hiç bir zaman ilgisi olmadı. Windows 7, Windows Vista R2'nin sevimli adı.
Ayrıca asıl değişiklik 7225 build'inde gelecek diyeyim. 72xx sürümlerde, Türkçe arabiriminin yeni güncellenmiş sürümü geliyor. Daha önce bahsettiğim 99.7% Türkçe durumdaki.
Son Düzenleme: kerimcem ~ 05 Haziran 2009 19:16
Windows 7 Build 7201 & farklar
Bu arada 7201 ile Nis 2009 uyumsuzluk gösteriyor, diğer buildlerde sorun yoktu ama nedense 7201'de kurduktan bir müddet sonra kararsızlık gösteriyor.
arkadaşlar bende win 7 7127 x64 vardı. hadi 7201'i indirip bi deniyelim dedim. 7127'nin üzerine direkt upgrade yaptım. 2 saat içinde yenilenmiş sistem karşımda, sıfırdan kurmaktan iyi oldu.
dikkatimi çeken 7201'in 7127'ye göre çok hızlı olması oldu. özellikle menü geçişlerinde falan nerdeyse 2 kat hızlanmış gibi. 4-5 saattir kullanıyorum bi aksilik çıkmadı. sizde de kayda değer bi hızlanma oldumu eski sürümlere göre.
nis'i kaldırıp kis 2009'u kurdum son sürümünü şimdilik herhangi bir sorun yok oldukça stabil, ama nis ile neden tutarsızlık gösterdi onu bende anlamış değilim üstelik nis 2009 güncel sürüm
windows 7 rc de ses ayarları nı yapmasını bilen varmı microfon dan stereo ya alamıyorum xp deki gibi
evet onu da denedim, v3 sürümü win 7 ile çalışıyor v2 win7 de çalışmadı
Konu biraz amacı dışına çıkmış ama ben bir fark ekleyeyim
Shark007 nin (windows7 codec) ve K-Lite codec paketleri çalışmıyor, kesinlikle ilave hiçbir codec paketini görmüyor tanımıyor,
7137 de MP4 videoları yürütülüp ön izleme resmi oluştururken 7201 de yürütülebiliyor ama ön izleme resimleri malesef yok!
windows deneyim dizini grafik notumu önceden en yüksek 4.9 verirken şimdi 6.2 veriyor. performans mı arttı yoksa deneyim dizininde bir güncellememi yapıldı bilmiyorum deneme fırsatım olmadı
K-Lite codec paketi sorunsuz kullanıyorum ben 7201 de.
arkadaşlar şimdi intiriyorum ben ama sorunlu diyen arkadaşlar var acaba kullanıpta deneyen ve görüşlerini paylaşacak arkadaşlar varmı
lütfen yani bekliyorum kurmak için ama
bu konuda deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
dediğim gibi nis 2009 hariç şimdilik hiç bir sorun yok oldukça stabil, şu anda da 7201'den yazıyorum
ahmet79dediğim gibi nis 2009 hariç şimdilik hiç bir sorun yok oldukça stabil, şu anda da 7201'den yazıarkadaşım ben biraz bu konularda bilgili biri değilim kusura bakma belki çocukca olcak ama nis 2009 nedir acaba
anladım ... o zaman sorun yok norton kullanmıyordum. ferahladım şimdi yani kurmamda sakınca yok.
Murat_Sahinanladım ... o zaman sorun yok norton kullanmıyordum. ferahladım şimdi yani kurmamda sakınca yok.bir sakınca yok, oyunlarda dahil bütün uygulamalarda kullanıyorum ve nis haricinde bir tutarsızlık görmedim.yanlız indirme bittiğinde iso dosyasını md5 ve virüs taramasından giçirin ne olur ne olmaz.
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 06 Haziran 2009 15:36
bende şu anda 7100 den sonraki ilk upgrade imi yapıyorum bakalım hadi hayırlısı x)
7201 kurdum pişmanım :D
7100 de her tür yazılımı (programı, oyun vb) rahat rahat çalıştırırken 7201 de daha kurulum biter bitmez ilk problemimi yaşadım
Microsoft Intellipoint [klavye & mouse yazılımı]: Bu Sürümle Uyuşmuyor diyor [microsoft işletim sistemini, kendi ürünüyle uyuşturamadı :D]
daha gözüme çarpan şeyler oldukça yazacağım...
kmuratk7201 kurdum pişmanım :Değer bu dediğin olaylar varsa boşuna indirdik desene daha kurmadım ama o kadar saat yani zaman boşa gitti . hevesim kursağımda kaldı
7100 de her tür yazılımı (programı, oyun vb) rahat rahat çalıştırırken 7201 de daha kurulum biter bitmez ilk problemimi yaşadım
Microsoft Intellipoint [klavye & mouse yazılımı]: Bu Sürümle Uyuşmuyor diyor [microsoft işletim sistemini, kendi ürünüyle uyuşturamadı :D]daha gözüme çarpan şeyler oldukça yazacağım...
valla sadece 1 problem var ama tabi iyi yönlerdi var muhakkak
Örneğin; daha stabil, gözle görünür performans artışı var
Ben 7100 de masaüstüm geldikten sonra işlem yapmak için 10 sn kadar bekliyordum sidebar, arkaplan hizmetleri falan başlatılıyordu
şimdi ise açılır açılmaz istediğim işleme başlıyabiliyorum [bence buna değer :D]
şu an incelemedeyim bakalım daha başka neler bulacağım..
Avast 4.8 de çalışmıyor bu build de gözümüz aydın ...
kendimi alamıyorum bu akşam upragade yapacağım. 7100 kurulu arkadaşlar upragade yaparken dvd ye yazdırmak gerekiyor mu yoksa setup dosyasını tıklamak yeterlimi mi nasıl yapılacak bilgisi olan varsa