Windows 7 Build 7600 Final RTM Olmayabilir!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.microsoft gerekli acıklamada bulunmadımı hala rtm final olup olmadıgı hakkında
Çok öNemli bir sorum olacak şimdi ms indirmeye sundumu 7600 ü 7100 gibi ;)
microsoft indirmeye sunmaz rtm i yaw neler diyorsunuz, başka bi başlık altında bi arkadaş daha demiş rtm i henüz indirmeye sunmadı diye microsoft :D güldürmeyin yahu adamı. ayrıca Recep Baltaş da kafamı karıştırdı bir başlık altında rtm i edindiğini belirtiyor, başka bir açtıgı başlık ile bekleyelim rtm olmayabilir diyor. biraz çelişkili geldi bana. bi açıklama bekliyorum windows 7 rtm hakkında meraktan çatlayacagım cidden. ertelendi mi , rtm diye düşenler fake mi, değil mi kafam kazan gibi oldu .....
Heheh;)
Evet isteyene ultimate box bile gönderecekmiş:)
bune böyle be o zaman 7300'den 7600'e zıplıyorlarsa o zaman direk 8000'e zıplasınlar windows 8 derdinden de kurtulurlar
bu sızan verison 7600.16384 sanırsam rtm adayı oluyor rtm nosunun 7600 olacağını yanlız 16384 alan rakamın ilerleyecek sanırsam wzor bir baksanız ben o dilden bunu çıkardım ama bir bakın. sanırsam sona yaklaştık ama son deyil yani rtm. 7600.19000 gibi bir ibarede var. çevire bilen varmı.
çevirtdirdim google şöyle birşey çıktı
Bu kurul ile ilgili son düşünceler:
Gerçek şu ki bu 7600.16384.090710-1945 henüz kesin değil montaj, ben 99,99 oranı% eminim, ama finale bu naiblizhayshaya kurul, finali bu: 7600,19000 gibi bir şey olabilir.
Eğer nasıl Windows Vista SP2 ile devam edildi ve takip, ancak finale önce olduğu:
- Microsoft da son inşa belirlendi, bunlar daha sonra 6002 ve dere oldu, gitti, montaj için montaj toplamaya karştrlmş gitti:
6002,18001
6002,18002
6002,18003
6002,18004
6.002,18005 - buraya 6002.18005.090410-1830 montaj SP2'de Windows Vista'nın resmi son sürümü oldu
Bu final 7600.16384.win7_rtm.090710-1945 hakkında finale veya Windows 7 düşünmeye değer!
Evet aynen anlatıldığı gibi daha birkaç ay öncesinde Vista SP2'yi takip ediyordum ve rc, escrow, rtm build derken en son rtm adayı sürümlerde 6002.18001, 2, 3.. diye devam ediyordu. Daha sonra aralarından biri rtm olarak seçildi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ben son rtm adayını indirip kurmuştum ama Microsoft bir önceki hafta yayınlanan rtm adayını rtm sürümü olarak seçmişti :D
Yani bu 7600.16384 montajıda rtm olabilir demek, illa ki son çıkan montaj rtm olmuyor. Sonuç olarak rtm'e çok yaklaştık birkaç hafta içerisinde kesinleşir, daha fazla beklemek zorunda kalmayız.
bugun iş ortakları toplantısı gibi birşey olacaktı microsoftun. ordan bir ses çıkmadı heralde, resmi bir açıklama olmadı belki de . olsaydı chip online mutlaka haber ederdi . ya da saat farkından dolayı henuz haberi alamadık
final rtm meselesini gözden kaçırmısım kusura bakmayın. heyecan yaptım biraz :) şu 7 kadar hiçbi işletim sistemi beklemedim hayatımda gerçekten meraktayım fenaa
Chipteki yazıya göre sızan RTM'nin final olmadığı kesinleşti temmuzun 2. yarısında final rtm çıkıcak yani 15'inden sonra bir kaç gün kaldı sızan buildi indirmediyseniz acele etmeyin biraz daha bekleyin build numarası yine 7600 ama yan sürüm numarası değişecekmiş
Microsoft blog yazarı LeBlanc, Windows Team blog'da yaptığı açıklamada Windows 7 RTM hakkında birinci ağızdan bilgiler verdi.
LeBlanc yaptığı açıklamada şunları söyledi: "RTM hakkında birçokdedikodu yapılıyor. Bu aşamaya çok yakınız; fakat Windows 7'ye sonimzayı (sign off) atmış değiliz. RTM sürüme ulaştığımızda muhtemelenbundan haberiniz olacak. Şimdiye kadar hep söylediğimiz gibi Windows 7,hazır olduğunda nihai aşamaya geçiş yapacak. Önceden belirttiğimiz gibiWindows 7 RTM'yi temmuzun ikinci yarısında tamamlamayı planlıyoruz."
Ayrıca LeBlanc internete sızan Build 7600 hakkında da yorum yaptı vesadece bir sürümün sızmasının, RTM gibi bir kilometre taşına ulaşılmışolunduğu anlamına gelmediğini belirtti.
internete sızan 7.7600.16384.090710-1945 nolu derlemede ufak çaptadeğişiklikler yapılıp yan derleme numarası (16384) değişimeuğrayabilir. RTM gibi bir kilometre taşında ana derleme numarası (7600)kadar yan derleme numarası da önemlidir.
recep arkadaşım.şu active pack i banada gönderebilirmisiniz.bende war bi tanede yapamadım.ingilizce yazıyo çat pat anlıyorum.Sanırım RTM Activator istiyorsunuz. Forum kurallarını bir daha okuyun derim.
CHIP Online Editöründen de Activator istediniz ya...Sizi tebrik etmekten başka yapabilecek bir şeyim yok :)
6.1.7600.16384.win7_rtm.090710-1945
6.1.7600.16385.win7_rtm.090713-1255
yeni haber var bir build daha çıktı rtm, final rtm için birkaç build daha çıkacak bunlardan biri seçilecek sanırsam.
millet birbirine pm atmış yha :D o yüzden şeettirdiydimdi :D
millet birbirine pm atmış yha :D o yüzden şeettirdiydimdi :30 gün kullan yeni build yükle istediğin yöntemde güncelleştirmeler de sorun çıkıyor veya veya orjn kopya kullanmıyorsunuz diye uyarı çıkıyor. 30 gün kullanın yeni build yükleyin win7 satışa çıkakadar çıkınca satın alırsınız.
6.1.7600.16384.win7_rtm.090710-1945 bu yeni sızdı bunu yükleye bilirsin, bulmak sana kalmış tabi.Son Düzenleme: Tx3 ~ 14 Temmuz 2009 17:26
zaten o yüklü :D onun active pack ini istiyodumda :D ben başka sitede gördüm :D :D birbirlerine pm atmışlar. yanlışlıkla :D burdan istedim. hayatımın en rezil anı :D çaktırmayın.. :D neyse :D 30 gün sonra sıkılırım zaten.teşekkürler.
Recep bey uyarmıştı bizi, söyledikleri de dogru cıktı tamamiyle. boşverdim ya takip etmeyi falan, internet dünyası kadar kolpa bişey yok. final rtm belirlendiği zaman mutlaka forumumuzda deneyen arkadaşlar olur, performansını merak ediyorum. 22 ekimde gidip satın alacagım kutulu home premıum , üniversite mezuniyet hediyesi alayım kendime bari :(