Casper Nirvana Nootbook kullanmaktayım windows 7 formatı attım bütün driverleri yükldim sadece bluetooth la telefonuma bağlanmak istediğimde telfeonun yanında sarı renkte ünlem işarti çıkıyo sonra da TBluetooth Çevre Aygıtı için Sürücü yüklü Değil Diye Hata verio Yardımlarınızı Bekliyorum..
Windows 7 Casper nirvana Laptop Bluetooth Sorunu
donanım kimliklerini kopyala , yapıştır yapar mısınız ?
Konuyu inceleyin: https://www.chip.com.tr/forum/don ... -bulun_t122401.html
bende de casper nirvana var..fakat bluetoth da sorun yaratmadı..sorunun windows 7 ile alakalı değil sanırsam..
casper ve sorun...hiç şaşırmadım...casper ürünlerinde bazen hiçbir sebep olmamasına rağmen sorunlar çıkarmakta...nedenini bende çözebilmiş değilim..Ama kesinlikle işletim sistemiyle alakası olmadığına eminim
casper ve sorun...hiç şaşırmadım...casper ürünlerinde bazen hiçbir sebep olmamasına rağmen sorunlar çıkarmakta...nedenini bende çözebilmiş değilim..Ama kesinlikle işletim sistemiyle alakası olmadığınaSize katılmıyorum ama düşüncenize saygı duyarım. Casper sitesinden ve ya herhangi bir siteden bluetooth sürücüsünün en güncel versiyonunu indirip kurarsanız sorun çözülüyor. Gizem'den daha çok eminim. :)
Bluetooth'la ilgili belki çözüm bulunabilir sürücü güncelleştirmesiyle.Aynı cd ile Casper bilgisayara Windows 7 kuramıyorken, aynı cd farklı bir markaya sorunsuz kuruluyorsa :) Bunda kesinlikle Casper problemli bana göre :) Ama bazen sürücü konusunda Casper'da sebepsiz hatalar çıkabiliyor.Sadece silip yeniden yükleyince düzelenler bile oluyor.Hatta geçenlerde Avast Professional yükledim Casper pc'me uyumsuzluk sorunu yaşadı :)
öncelikle bir kere windows 7 oyunları desteklemıyor bu bir xp tarafından yapılmıs bır oyun ise windows 7 yüklü pc de kesınlıkle hatabu 2 örnek olarak farming simulatör 2013 acayp kasmalar yapıyo 8 gb ram 1 gb ekran kartına ragmen 64 bit direcx 11 2.5ghz i5işlemcili bunların hepsi casper nırvana notboklarda bu sorunlarbenım kullandıgım windows 7 home basıc pc alırken orjınal wind7 cd si ve windows7 driverlerinı verdıler pc ye xp attım windows7 driverleri uymadı düsüncelerinizi ve yorumlarınızı beklerım saygılarımla
casper ve sorun...hiç şaşırmadım...casper ürünlerinde bazen hiçbir sebep olmamasına rağmen sorunlar çıkarmakta...nedenini bende çözebilmiş değilim..Ama kesinlikle işletim sistemiyle alakası olmadığınaCasper güncel sürücü vermiyor ki :) Casper sürücleri FTP'ye "fırlatıyor" Allah'a emanet...Bluetooth'la ilgili belki çözüm bulunabilir sürücü güncelleştirmesiyle.Aynı cd ile Casper bilgisayara Windows 7 kuramıyorken, aynı cd farklı bir markaya sorunsuz kuruluyorsa :) Bunda kesinlikle Casper problemli bana göre :) Ama bazen sürücü konusunda Casper'da sebepsiz hatalar çıkabiliyor.Sadece silip yeniden yükleyince düzelenler bile oluyor.Hatta geçenlerde Avast Professional yükledim Casper pc'me uyumsuzluk sorunu yaşadı :)Anlamıyorum. Benim pc'de CASPER ama hiç sorun çıkarmadı. Acaba ben pc'yi alırken mi karıştırdılar? Arkadaşım sorunların CASPER ile alakası olsa benim pc'de bozulurdu. Allah Allah.
kocum sen 4 seneden bahsediyorsun devir degişti ne kadar kar ederız ne kadar zarara sokarız mılleti diye kötü mal takıyolar kötü olup bozuluncada tamır parasını düşünüyorlar tek pc lerde degıl bir sürü seyde bu böyle motor parcaları mesala örnek olarak bnm 2 pc war bırı laptop nırvana bırı masaüstü 2 gbramı war 512 mb ekran kartı ama tık süper casperde anlamıyorum arkadas böylebir şef...lık yapılmaz arkadas olmaz insan utanırlan bunu yaparken