Arkadaşlar Merhaba Konuyu Forumu Araştırarak Açtım Şimdi sormak istediğim windows 7 nin çıkış tarihine halen var var bazı sitelerde görüyorum windows 7 full msdn diye yayınlamışlar tereddüte düşüyorum sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Windows 7 Çıktı mı?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bazı hurafeler var.
Çıktı çıkmadı diye. hatta windows 7 nin varlığı bile belirsiz.
Aslında windows 7 diye birşey de yok.
Şaka şaka neşelen diye yaptım. asıl rtm temmuzda çıktı kullanmak istersen chip enterprise sürümünü veriyor 90 günlü. Hayalet 26 vermiş zaten ;)
Forumun % kaçını araştırdınız bilmiyorum ama Windows 7'nin 22 Ekim'de çıkacak sürümü zaten piyasada.
Tekrar Merhaba 22 De Çıkacağını öğrendim bunu biliyordum ama bazı siteler windows 7 final diye vermişler bende ordaki asıl sürüm mü öğrenmeye geldim sızdığını yazmışlardı o sitedeSon Düzenleme: BluE__DraGoN ~ 02 Eylül 2009 22:55
Microsoft'un kendi resmi sitesinden '' win 7 ultimate '' versiyonunuda 90 günlük deneme sürümüyle yayınlıyolarmı acaba ???
Testçilere, ortaklara, bilgisayar /donanım üreticilerine ve abone (paralı) müşterilere microsoft aylar öncesinden gönderiyor. Nette gezende bunlara gönderilenlerin araklanmışı. Yani hem resmen satışa sunulamdı (ama yapımı tamamlandı) hemde nette paylaşılan doğru satışa çıkacak sürüm.
khramn bey mümkünse win 7 ultimate işletim sisteminin linkleini özelden verebilirmisiniz acaba.?netdekilere pek güvenmiyorum orjinal türkçe değiller vede oynanmış siz bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım.Saygılar sunarım