bu bilgisayar çok kasıyor normalmi donanıma göre yardımcı olurmusunuz windows 7
windows 7 çok kasıyor donanımsal mı bakarmısınız
PC üzerin'de virüs taramaları denediniz mi? Sizin şüpheniz ne bu kasmalar ile ilgili?
Herkes donanım diyo sanırım eski oldugundan
kardeşim 2.7 işlemci hızında amd kulanıyon amd oyunlarda iyi ama grafikte intel daha iyi
2. ise kaç çekirdek olduğunu yazmamışsın ama muhtemelen çift çekirdektir donamsal birşey yok 3 gb ram var 2.7 yedi işlmeci çift
çekirdek ama işletim sistemin 64 bit eyer işlemcin İ5 yani 4 çekirdekse ram 4 gb veya üstüyse 64 biten performans ala bilirsin bu 1. di
şimdi 2. gelelim zamanla şunları yapman gerekiyor
1 disk pirleştirme tune up yada bilgisayarın kendi disk birşeltirmesini kulanacaksın
2 kayıt defteri birleştirme ve düzenleme tuneup ultites
3 pc temizleme bunu için ccleaner programı
4.zamanla pcde vürüs bulaşmış ola bilir bunu için avg veya norton veya avast anti vürüs programı kulancaksın
5. pc kasılmasına eski güncel olmayan bir sürücü neden ola bilir bunları güncelmek için ya sürücülerin kendi sitesinde indircen yada bu veya buna benzer programlar kulanarak sürücülerini günceleyceksin http://www.slimbrowser.net/release/sbsetup.exe
6.gereksiz programlar veya arka planda calışan gereksiz programlar bunları işine yaramanları kaldırcaksın veya gereksiz gürdüklerinide devre dışı bırakacaksın
7. aslında bir cok sebeb var dahada saymadıklarım senin donanım ( windows 7 32 bit ) işletim sisteminde hiç bir kasma olmadan rahatlıkla kulana bilirisin
şuanda benim aldığım kadarıyla yanlış işletim sistemini kulanıyorsun sebeb budur