Windows 7 çok yavaş yardım edin .
windows 7 çok yavaş
Bilgisayarının özellikleri nedir. virüsmü var. Win7 orjinalmi
Benimde çok yavaş. Sanırsam işletim sisteminden kaynaklanıyor ;
İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00 GHz
win7 orjinal pciyle geldi format atmayı denedim ilk 10 civarı açılış hızlı sonra yavaşlıyor.sürücüler güncel antivirüs kaspersky pcim windows 7 yi rahatlıkla kaldıracak performanstadır.
win7 orjinal pciyle geldi format atmayı denedim ilk 10 civarı açılış hızlı sonra yavaşlıyor.sürücüler güncel antivirüs kaspersky pcim windows 7 yi rahatlıkla kaldıracak performanstadır.Kaspersky yavaşlatıyor olabilir. Sistem özellikleri nedir, ağır anti virüslerden uzak durun bence hiç gereği yok. Kasperede virüs bulaşır, Bitdefender'e de, Aviraya'da. Basit bir şey yükle dene bakalım. Sistem özellikleri nedir tam olarak?
Arkadaşım kaspersky'den başka bir antivirüs bulamadın mı..En güzeli hemde ücretsizi var..Oda AVG ve Avast...Boşuna Kaspersky almışsın..Birşey daha dicem inanmazsın..Ben bilgisayarı Antivirüs olmadan kullanıyorum ve yaklaşık 5-7 aydır böyle hiçbir virüs falan yok çok şükür...
Arkadaşım kaspersky'den başka bir antivirüs bulamadın mı..En güzeli hemde ücretsizi var..Oda AVG ve Avast...Boşuna Kaspersky almışsın..Birşey daha dicem inanmazsın..Ben bilgisayarı Antivirüs olmadan kullanıyorum ve yaklaşık 5-7 aydır böyle hiçbir virüs falan yok çok şükür...Katılıyorum. Ben belkide 1-2 sene virüs görmedim, hangi sitelere girip hangi .exe dosyalarını indiriyorsunuz anlamadım. Avira bende var ve genelde hep disabled modunda. İnsanın girdiği yer belli olunca Internet'de, hiç de virüs bulaşmıyor. Flash belleklere dikkat etmek lazım ama.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 21 Ocak 2013 17:18
aynen katılıyorum bende dikkat ederim girdiğim indirme yaptığım sitelere.virüs girmez pc'ye.oldu da girdiyse bile bi tarama yapar bir güzel temizler ondan sonra silerim virüs programını hiç sorun çıkmaz pc'deKatılıyorum. Ben belkide 1-2 sene virüs görmedim, hangi sitelere girip hangi .exe dosyalarını indiriyorsunuz anlamadım. Avira bende var ve genelde hep disabled modunda. İnsanın girdiği yer belli olunca Internet'de, hiç de virüs bulaşmıyor. Flash belleklere dikkat etmek lazım ama.
win 8 çıktı bütün eski pcler dökülmeye başladı.
Kasperskya virüs bulaşamaz ileri teknolojisi yüzünden normal kullanııc kapat demeden kapanmıyor Eğer kapalı iken girerse o başka.(Kapalı antivirüs kullanmak ahmaklıkdan başka bişey değildir.)Kaspersky yavaşlatıyor olabilir. Sistem özellikleri nedir, ağır anti virüslerden uzak durun bence hiç gereği yok. Kasperede virüs bulaşır, Bitdefender'e de, Aviraya'da. Basit bir şey yükle dene bakalım. Sistem özellikleri nedir tam olarak?