recep abi bios sürümü zaten F7A da suan yani baska yeni sürümü cıkmadi ciktiginda güncelliyorum zaten
Windows 7 CPU rahatsız eden nedir yardım
recep abi dedikleri aynen yaptim abi buda proces exlorer görüntüsü resmi
[/url]
mustafa abi buda senni dedigin program ile uyumlu mod calistirdim yükledi resim bu
[url=http://img196.imageshack.us/i/55555555555q.jpg/]
Donanımsal çakışma var. bkz. Hardware Interrupst %27.69 işlemci gücünü boşuna harcıyor. VIA çipsetinin kötü yanı da bu işte, ucuz etin yahnisi diyoruz biz buna. Hyperion sürücüsünü kurdunuz değil mi? Bu arada BIOS'a girp en uygun ayarları öğrenip yaapcaksınız. Paralel port, seri port ve kullanmadığınız ne var ne yok devre dışı bırakacaksınız. Anakartın kitapçığını indirin, okuyun. Olmadı bana bir link verin kitapçığa.
hyperion kurdum tabiki kurup pc res attim cpu düzeldi bir daha res attim cpu gene bozukdu
Yazdıklarımı neden yapmıyorsunuz ki ben onu anlayamıyorum. Yardım istiyorsunuz yardım ediyorum ama dediklerimi yapmadan çözüm bekliyorsunuz. Ben büyücü değilim, burdan oraya telepati ile sorun çözemem.
Madem uygulamayacaksınız konuyu kapatalım gitsin...6 sayfdan beri bir adım ilerleme yok...
recep abi söyledikleri harfiyen yapıyorum yani hic birisini yapmasam söylerim
su cpu düzeltmeye calisiyorum ben
arkadasin tek islemcili anakart var onla test etsem diye düsünüyorum acaba sorun anakarttami diye
aynı sorun bende de var malesef cpu değerlendirmesi 2.7 gosteriyor windows 7 64 bit kurdum işlemci @6600 4 cekirdek aynı ana kartı kullanıyorum. daha once vista 64 bit kullanıyordum herhangi bir sorun yoktu işlemci değerlendirmesinde 5.9 gosteriyordu windows 7 ise aynı işlemci 2.7 gosteriyor. media oynattıgım zaman berbat bir sekilde kasarak gosteriyor.tekrar vista 64 bit dondum malesef. anakart bios guncellemsi herseyi yaptım ama sorun duzelmedi