Bu program sayesinde tüm Windows 7 sürümlerini etkinleştirebilir siniz.
Link:
Bu program sayesinde tüm Windows 7 sürümlerini etkinleştirebilir siniz.
Link:
Chip satışı da yasal değil, torrent paylaşımı da, emule de, netload rapid vs..'den oyun/film/dizi çekip canlı film sitelerinden film izleyip mp3 arşivi yapmak da. Ama maşallah forumun her yanında var. Max payne 3 konusu var örneğin. Valla ben inanmıyorum forumun da samimiyetine artık. Herkes bahsettiği oyun/program vs..'nin konusunun altına satın aldığına dair fişini taratsa günde açılan konu sayısı 10'u geçmez diye tahmin etmekteyim ;)
cok bılen gelsın bedava dagıtsın o zaman ... lafa gelınce hepınız korsana karsısınız. soruyorum sıze hangınız korsan kullanmıyorsunuz ? yada ınternetten film yada muzık ındırmıyorsunuz ? hep hıkaye hep bos laf !!!!
cok bılen gelsın bedava dagıtsın o zaman ... lafa gelınce hepınız korsana karsısınız. soruyorum sıze hangınız korsan kullanmıyorsunuz ? yada ınternetten film yada muzık ındırmıyorsunuz ? hep hıkaye hep bos laf !!!!Burası yasal bir forum. Bizim kullanıp kullanmamamız bir şey değiştirmez. Forum kurallarına uymak zorundayız. Korsan paylaşımlar için siteler var zaten, Windows Loader da bilinmedik bir program değil Google'a yazsanız ilk sıralarda çıkar. Forumda paylaşmanın anlamı yok. Özel mesajla isteyen kişilere yardım edilebilir tabii ki adı üstünde özel mesaj.