Windows 7 - Crack > (lenmesine çalışılıyor)

Turkish Developer
08-05-2009, 14:49   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Şu sıralar '' Microsoft '' adı geçen her yerde, İlk olarak aklınıza Windows 7 geçiyor kuşkusuz.
Başlı başına yenilikler ve grafik yüzüyle meydana getirilmeye çalışılan, Yeni client işletim sisteminin en büyük grafik-boyut,ve temalandırmaları meydana getirmeye çalışan yazılımcı mühendislerin büyük  bir kısmı Hindistanlılardır.

Herşey emeğin karşılığını vermeyebilir ne yazıkki.

Geçtiğimiz ay ,e-Postalarımı okurken benimde Dubai ye davet edildiğim,  Tüm masraflarımın ödeneceği taahhütüyle,İştirak edildiğim fakat, Gitme fırsatım olmadığı,(Video kaydını izlemediğim) '' Hack In The Box '' Security Conferance 'de ,Sadece tanıtımı gerçekleştirilen Windows 7 - cracklemeye çalışan program  ''Vbootkit 2.0'' Nasıl olmuşda, İnternete sızdırılmış merak ediliyor.

Evet Hindistanlılara , sunumun başında yer vermiştim...
Windows 7 yi egale etmeye çalışan ''Vbootkit 2.0'' programı üzerinde başarıya ulaşanda Hindistanlı öz iki kardeş '' Vipin Kumar ve Nitin Kumar ''. Katılımcılara sadece tanıtmışlardı.

Kısa zaman diliminde bu noktaya gelebildiklerini,ve final sürümüne kadar bu program üzerinde çalışıldığında uzaktan yönetim konsolu ve bir çok uygulamayı gerçekleştirebilmeleri mümkün olabileceğini sağlayan Program, ileri düzeydeki hacker'ların elinde olmasıda mümkün oldu,ve Bir risk uyandırdı.

Yazılımcı firma Microsoft;  , Program çok ciddi bir risk uyandırmadığını, ve ilgili programın devamı çalışmalarıda çok kolay şekilde sonuçsuz bırakabileceklerini ifade edip, Herşeye hakim oldukları belirtmişlerdir.

Finali'ne ramak kalan Windows 7 Bu programı bakalım nerede yarı yolda bırakacak...:)

Turkish Developer
CHİP

ECHELON_
08-05-2009, 16:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

Vipin Kumar  ve Nitin Kumar

hocam adamların soyada baksana

güzel paylaşım olmuş birileri microsofttan daha büyük bir şehvetle çalışıyor :)

Turkish Developer
08-05-2009, 16:24   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
SCARFACE_
Vipin Kumar  ve Nitin Kumar

hocam adamların soyada baksana

güzel paylaşım olmuş birileri microsofttan daha büyük bir şehvetle çalışıyor :)

''2009 Hindistan için iyi geçiyor'' diyorsun sanırım :)=

Los Angeles'ta bu yıl 81. düzenlenen ve 8 dalda da  Oscar Ödülü alan '' SlumDog Millionaire '' Yıldızı Jamal Malik' e Benziyorlar...Jamal şanslıydı.
Vipin ve Nitin in Talihleri aynı değil'de, aksi olabilir aman aman :)

sevgiler...

Son Düzenleme: Turkish Developer ~ 08 Mayıs 2009 17:39
aponhero
08-05-2009, 17:34   |  #4  
Taze Üye
12 mesaj

segiler ne demek :D sevgiler dicektin heralde bilgi için sağol

Son Düzenleme: aponhero ~ 08 Mayıs 2009 17:35
black_flood
09-05-2009, 15:55   |  #5  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

vista beta1 dağıtıldıktan 1 kaç gün sonra sitede vistadaki bir açıktan faydalanılarak kırıldığını belirttiğimde direk silinmişti çünkü bu açık sp1 ve sp2 sürümlerindede mevcut olmakta halen. aynı şekilde bir açık malesef windows 7.0 da yok ve şuanki crack dosyası diye bahsedilen şey sadece vistanın eskiye dönük destek vermesini sağlama amacı ile yapılan çalışmalara istinaden sanırım umursanmamakta.umursamamaktada haklılar çünkü bu sefer sistem korumalı bir dosya üzerinden aktive ediliyor win7.0 ve beta sürümünde çeşitli yollar ile aşılabilmekte örneğin msdos kullanılarak ama ful sürümde hertürlü erişime karşı tam korumalı hale getireleceğide bir kesin eğer microsoft ürünlerinin yaygınlaşması amacı ile korsana onay vermese.vistadaki aktivasyon olayının bootmgr dosyasından geçtiğini tüm korsancılar bilmekte bunuda büyük ihtimal kurtarma kitinde bu başlangıç dosyasında müdahaleye izin veren kodlardan faydalanılmış durumda.

silenceandsilence
09-05-2009, 23:48   |  #6  
Yıllanmış Üye
275 mesaj
black_flood
....eğer microsoft ürünlerinin yaygınlaşması amacı ile korsana onay vermese...
Haklısın vermezse elindeki tüm reklam olanaklarını kaptırmış olacak. Her okuduğumuz sitede ya da basın bültenlerinde ortaya rakamlar çıkıyor. İe 7 korumalıydı kırılabiliyordu ama kimse kırmaya uğraşmıyordu. Microsoft baktı olmuyor korumayı kaldırdı. Çünkü ie'nin pazar payı düşüyordu. O yüzden hala ie 6 hala güncel bir çok tarayıcıdan daha fazla kullanılıyor. Çünkü Microsoft yazılımlarını kullananların büyük kısmı (lisanslı artı korsan) ileri bilgisayar bilgisi gerektiren(!!!) (program kurmak otomatik güncelleştirme yapmak) işleri sevmiyorlar. Kaldı ki program kırmaya uğraşacaklar. Eee bir de buna lisans parası verme eklenince insanlar alternatif yollar arayacaklar. Şimdiye kadar işletim sistemine para vermeyen yine vermez. Başka şeyler dener. Hele ki ortamda bu kadar iyi açık kaynak işletim sistemleri varken. O zaman çıkıp göğsünü gere gere %90 windows % 70 ie kullanılıyor diyemeyecek. Microsoft'un gerçek pazar payı sadece lisanslı kullanıcıları ve bunların bir çoğu da en çok tercih edilen olduğu için tercih ediyorlar. Korsan olmazsa bu en çok tercih edilen durumu kalkar korsandan zarar ettiklerinden daha fazla zarar etmeye başlarlar. Arkadaşlar oyun durumu var demeyin şirketler bile bu durum ortadan kalkınca onlarda her çok kullanılan işletim sistemine göre oyunlarını uyarlarlar ya da konsollarda olduğu gibi bir şirketle anlaşırlar ona göre oyun çıkarırılar. Sonuçta ne olur Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olur.

HugOBoss___
10-05-2009, 13:26   |  #7  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj

hindistan deyince ülkemiz aklıma geldi.... şu eğitim sisteminde kimbilir ne bilgisayar dehaları harcanıp gitmiştir...

atorbo
11-05-2009, 13:51   |  #8  
Taze Üye
12 mesaj
ugoss
hindistan deyince ülkemiz aklıma geldi.... şu eğitim sisteminde kimbilir ne bilgisayar dehaları harcanıp gitmiştir...
işte bunda %100 haklısın

Kara Şövalye
11-05-2009, 22:07   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
ugoss
Bencede...

Falyanos
11-05-2009, 23:56   |  #10  
Yıllanmış Üye
141 mesaj

Konuya paralel olsun Windows 7 Activator Mevcut.

bjk_memo
12-05-2009, 17:02   |  #11  
Yıllanmış Üye
290 mesaj
Falyanos
Konuya paralel olsun Windows 7 Activator Mevcut.
Microsoftun her ürünü rahatlıkla kırılabiliyor örneğin Vista o kadar dediler yok kırılmaz v.s. yaygara kopardılar sonuç yine kırılıyor Vista Activator çıktı ardından Vista SP1 çıktı hemen ardından yine Vista SP1 Activator çıktı Microsoft buna bi çare bulamazsa bu iş böyle gider....Ağzı kulaklarına varıyor

CapanQGLU
12-05-2009, 17:36   |  #12  
CapanQGLU avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

Windows 7'de Oluyorsa, Süper Korsancılar İçin.

Fattur
16-05-2009, 14:25   |  #13  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj
bjk_memo
Microsoftun her ürünü rahatlıkla kırılabiliyor örneğin Vista o kadar dediler yok kırılmaz v.s. yaygara kopardılar sonuç yine kırılıyor Vista Activator çıktı ardından Vista SP1 çıktı hemen ardından yine Vista SP1 Activator çıktı Microsoft buna bi çare bulamazsa bu iş böyle gider....Ağzı kulaklarına varıyor
sp2 için bulamamışlardı 2 hafa öncesine kadar..

Gurcell
16-05-2009, 14:31   |  #14  
Yıllanmış Üye
311 mesaj

Fiyatlar dusmedigi surece bu is Microsoftun basini cok agritacak.

01apachi
03-06-2009, 21:17   |  #15  
Yıllanmış Üye
1,618 mesaj

:D:D:D: eee.. artık hayırlısıyla.. :D

ECHELON_
16-09-2009, 20:26   |  #16  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

win 7 yi az önce kurdum denildiği kadar hızlı donanımlarıda kendisi tanıyor özellikle bu sonuncu hoş olmuş ama nette taradım aradım crackını bulamadım henüz bulunamadı mı yoksa ben mi bulamadım crackı

Turkish Developer
19-09-2009, 13:26   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
Alıntı: ECHELON_  
win 7 yi az önce kurdum denildiği kadar hızlı donanımlarıda kendisi tanıyor özellikle bu sonuncu hoş olmuş ama nette taradım aradım crackını bulamadım henüz bulunamadı mı yoksa ben mi bulamadım crackı

Merhaba.
Ne yazıkki henüz satışa sunulmamış, maddi ve manevi hizmet/birikim harcanmış bir çalışma ürünü için, bu derece sömürücü bir istemde bulunmanın forumda ve konuda yersiz olacağını hatırlatmak isterim. Konu özüne dayalı olarak bir  bilgi paylaşımıdır. Bu yüzden bu tür istemlerin karşılanması ve bilgi verilmeside, forum çatısı altında uygun değildir.

Saygılar...

jacopastor
29-10-2010, 14:53   |  #18  
Yeni Üye
39 mesaj
Alıntı: HugOBoss___  
ülkede teknolojiyi kullanmanın bile para cezası var, kaldı ki eğitim hak getire...

Kapalı Hesap (153334)
29-10-2010, 15:40   |  #19  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Alıntı: Turkish Developer  

Merhaba.
Ne yazıkki henüz satışa sunulmamış, maddi ve manevi hizmet/birikim harcanmış bir çalışma ürünü için, bu derece sömürücü bir istemde bulunmanın forumda ve konuda yersiz olacağını hatırlatmak isterim. Konu özüne dayalı olarak bir  bilgi paylaşımıdır. Bu yüzden bu tür istemlerin karşılanması ve bilgi verilmeside, forum çatısı altında uygun değildir.

Saygılar...

Turkish Developer insanlar küfür etmedikten sonra istediklerini söylemekte hürlerdir Ayrıca chip kurallarını okudunmu bilmiyorum ben böyle bişey görmedim.
Ayrıca konun güzel ama kıralmayan sistem yoktur.hangi sistem çıkarsa çıksın mutlaka birileri bunu kırıp crack çıkartıyor.Bize düşen ise emege saygı gösterip orjinal ürünlere yönelmektir.Yemege gidemedigin içinde üzüldüm.