windows 7 de drıver sorunu :(

OSMAN BAĞÇEVAN
14-11-2009, 01:47   |  #26  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

şunu yükleyin..
http://www.realtek.com.tw/downlo ... eID=3&GetDown=false
Vista, Windows7 Driver (32/64 bits) Driver only (ZIP file)R2.36
olmazsa sorun devam ederse program ekle kaldırdan , yüklediğimiz via hd audio deck i kaldırın ve bunu yükleyin :

VIAHDAudV640b_Setup

kaldırdıktan sonra veya yüklediğiniz de reset atmayı unutmayın..

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 14 Kasım 2009 01:51
_eFeKenTLi_
14-11-2009, 01:53   |  #27  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

sımdı soyle bısı var . ben wındows 7 yukledıgımde . kurulumdan hemen sonra kendı kendını update yaptı drıverları otomatık yukledı ben ustune cd den yukleme yatım . realtek programı gelmeyınce . sorun olmaz sanırım degılmı . ben aygıt yonetıcısene gelıp tum suruculerı ordan guncelledım tekrar . bu sorun olmaz sanırım degılmı verdıgın lınkı ındırıyorum ınsallah eskısı gıbı ses cıkar ...

OSMAN BAĞÇEVAN
14-11-2009, 01:59   |  #28  
Denetmen
6,606 mesaj

buyur  :)

_eFeKenTLi_
14-11-2009, 02:07   |  #29  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

ıste durum bu fark yok otekınden aynısı .  grafık ekolayzır yok . ve ses oncekı gıbı ..
http://www.realtek.com.tw/downlo ... eID=3&GetDown=false
Vista, Windows7 Driver (32/64 bits) Driver only (ZIP file)R2.36
bunu ındırdım . sımdı en son verdıgını denıyeyım .

_eFeKenTLi_
14-11-2009, 02:15   |  #30  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

orasını anladımda ben ıstedıgımı alamıyorum kı . anfım olmasına rahmen  bası ıstedıgım gıbı ayarlayamıyorsam ne anlamı varkı ... anfıyı degıstıreyım o zaman . sonucta grafık ekolayzır olmadıkca yıne net bır verım alamam . wınampta bıle olan bısı .  ne yapacagım ınan bılmıyorum . yapacak bısı kalmadı sanırım otutup yas tutacagım sanırım ıntel drıver cıkarsın dıye ... off . soyle bır gercek var zamana ayak uyduramayan surunmeye mahkumdur .  bak atı olsun baska markalar olsun nasıl drıver cıkarıyorlar devamlı hele cıkarmasın bakalım . ne oluyor gercekten sınır oldum yaa .zorakı xp ye gerı dondurecekler benı yaa ...

OSMAN BAĞÇEVAN
14-11-2009, 02:25   |  #31  
Denetmen
6,606 mesaj

siz xp ye dönmeyin diye xp mode diye birşey çıkartıyor adamlar :)
https://www.chip.com.tr/blog/osma ... dows-7-de_4101.html
arkadaşım bu kadar şey yaptık hiçbirinde mi yoktu bas ayarlamanı sağlayacak şey :P

kusura bakma bu kadar yorumdan sonra şu resmi koymak kötü olur gibi de koyayım yine de :)

buradan more options dan değerlerle oynayın bakalım..Sizin kadar iyi bir ses sistemim olmadığı için tam olarak anlayamadım faydasının olup olmadığını..

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 14 Kasım 2009 02:29
_eFeKenTLi_
14-11-2009, 02:42   |  #32  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

ordan bıraz ayar yaptım fena degıl ama her zaman ıcın grafık ekolayzır daha ıyı . sese her sekıl verebılırsın cosarsın basın kontrolunu arttırırsın . anfı yetersız kalıyor o yuzden realtek den grafık ekolayzırdan bası ayarlıyorum . sabah denerım artık bu saatte sesı sonuna kadar acmak olmaz . yardımın ıcın sagol baya ugrasınız ama . sanırım buda olmaz ıse yapacak bısı yok . ıntelın ıletısım adresını alıp ordan durumumu ıletmek kalıyor oda olmazsa ana kartı kıracagım . sınır ettı ya pc hızlanıyor bu sesferde ufacık bır sınek mıgde bulandırıyor .