HP desktop um var win 7 kurulu safe mode da naı açıcam F8 ve F5 açmadı hp yazısı geliyo açılınca ondan da yazmıyo herhangi bişey..
Windows 7'de Güvenli Mod'a Giriş
Sana kimse HP alma demedimi zamanında arkadaşım şimdi böyle eziyet çektiriyor işte neyse forum katiplerinden yardım bekle bakalım.
illaki f8 değildir orada yazar klavye tuşları...hepsini dene bence..belki de işletim sisteminde problem olabilir
Mustafa@PCAynen öyle boot ekranında "F8" tuşuna basılı tutmalısıbasılı tutmasına gerek yok. boot ekranında "F8" e bir defa basması yeterli x)
Boot ekranında basınca olmuyo ki arkadaş uydurmuş :)
Güvenli moda giriş tuşu anakarta göre farklılık gösteriyor diye biliyorum. Benimkinde "F5"le giriliyor mesela.
Önemli bir not düşmek istiyorum Güvenli mod tuşu Genelde F8!dir, ama istisna olarakbazı bilgisayarda farklı olabiliyor. Yani kimse güvenli modu F8 ile aç gibi yorum yaparak kullanıcıları yanlış yönlendirmemesini rica ediyorum. İşte benim Karşılaştığım diğer güvenli mod erişim tuşları:
F5
F11
ctrl+shift (Evet Tuhaf ama AMI biosun birinde böyleydi).
Msconfig yardımı ile sistemi direkt "Güvenli Mod Seçenekleri" ile başlatmayı ayarlayabilirsin
Sırayla adımları takip et
"Tamam"ı tıklayınca çıkan uyarı penceresini onayla
Sistem yeniden başladığında direkt güvenli moddan başlayacak
Şu an sistemin 'Windows' ile değil 'Güvenli Mod' ile başlatmaya ayarlanmış durumda
Tekrar 'Windows' ile başlamasını ayarlamak için şu yolu izle
Çok geçmiş üzerinden ama kimse teşekkür etmemiş. Teşekkürler.
valla win 7 de safe mode ön yüklemeden cıkacagını bilemezdim :d
bende TESEKKUR EDERIM O RESIMLI ANLATIM YAPAN ARKADASA.. 2 SENE GECMIS ARADAN AMA BENDE YENI ARASTIRDIM.. CUNKU BEN SU ANDA WINDOWS (8) DEVOLOPER PREVIEW KULLANIYORUM ESKI WINDOWSU SILMEK ICIN GIRCEM GUVENLI MODA.. BILGINIZE.. WINDOWS 8 COK KULLANISLI.. METRO GIRISI VAR ILKIN ONU DEVRE DISI BIRAKMAK ICIN MINIK BIR PROGRAM VAR. TIKLIYOSUN O GIDIYOR WIN GIBI KULLANMAYA DEVAM EDIYOSUN.. HELE EXPLORER 10 MUHTESEM BIRSEY.. KISACASI WINDOWS 8 MUHTESEM ODA DAHA DENEME ASAMASINDA OLMASINA RAGMEN..
SAYGILAR KOLAY GELSIN..
Msconfig yardımı ile sistemi direkt "Güvenli Mod Seçenekleri" ile başlatmayı ayarlayabilirsin4 sene önceki verdiğin bilgi için teşekkürler :)
Sırayla adımları takip et"Tamam"ı tıklayınca çıkan uyarı penceresini onayla
Şu an sistemin 'Windows' ile değil 'Güvenli Mod' ile başlatmaya ayarlanmış durumda
Msconfig yardımı ile sistemi direkt "Güvenli Mod Seçenekleri" ile başlatmayı ayarlayabilirsinokadar uğraşmama ragmen açamamıştım saol bu sefer oldu teşekkürler
Sırayla adımları takip et"Tamam"ı tıklayınca çıkan uyarı penceresini onayla