arkadaşlar idm(internet download manager) kullanıyordum xp de çok iyiydi videoları izleyip kaydebiliyordum fakat windows 7 de bişe oldu videoyu izleyemiyorum direk indirme menüsü çıkıyo
Windows 7 de idm
Tarayıcı uyumluluğu modu falan varsa oraya bakın. Bazı programlarda bu seçenek aktif olunca, program direkt indirme modunda çalışıyor. Pasif yaparsanız videolarınızı izleyebilirsiniz. Eğer böyle bir seçenek yoksa bu programı kullanan birisi daha iyi yardımcı olacaktır size. Kolay gelsin.
Bende hiç öyle bir sorun yok. Eski sürüm kullanırsanız tabii ki sorun yaşarsınız.
Hem zaten iki defa İptal dedikten sonra IDM size soruyor buradan bir daha indirmeyeyim diye. Hatta hatta adresi IDM sunucusuna gönderiyorki ileriki sürümlerde böyle bir sorun olmasın.
Dediğim gibi Facebook'Ta ben de böyle bir sorun yok. Sizin sürüm fil tarihinden kalma :)
ie yada mozilla tabanlı tarayıcı kullanmaktan vazgeçtiysen öle olur kaydedecek dosya turunden video formatlarını sil olduda bitti maşala..
Eğer seçenekleri aşağıda vereceğim şekilde ayarlarsanız (ki eski versiyonlarda bu söz konusu mu tam olarak emin değilim) bir sorununuz kalmayacak.
İyi geceler...
boşver idm'yi ashampoo clpfinder indir kullan ama şuanda deneme sürümleri var
çok rahat bir arayüzü var kullanımı hoç hızlı ve bşrçok sitede istediğin videoyaı arıyor hem izliyorsun hemde hızlıca indiriyorsun
windows7nin üstüne atmışın suçu ama onla bi ilgisi yok her işletim sisteminde olabilir bu benim başımada gelmişti eskiden. Farklı bi sürüm kurmuştum düzelmişti
boşver idm'yi ashampoo clpfinder indir kullan ama şuanda deneme sürümleri var
çok rahat bir arayüzü var kullanımı hoç hızlı ve bşrçok sitede istediğin videoyaı arıyor hem izliyorsun hemde hızlıca
Ne alakası var canım. Armut ile Havuç karşılaştırması yapmışsınız. IDM tamemen farklı amaca hizmet eden bir program.
uyumsuzluk sorunu varmış arkadaşlar firefox eski sürümünü kurdum düzeldi
uyumsuzluk sorunu varmış arkadaşlar firefox eski sürümünü kurdum düBundan ne kadar emin olabilirsiniz? Ben Firefox 3.5.1 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum.Belki başka bir eklenti ile çakışma sorunu vardır. Bunu direk firefox ile IDM'nin arasındaki bir uyumsuzluğa vurmak yargısız infas gibi oluyor.
Eğer bir önceki yanıtımda sunduğum görüntüdeki gibi ayarlarsanız sizlerde bir sorun yaşamazsınız ve tabi eklenti olarak herhangi bir indirme yöneticisini kullanıyorsanız etkisizleştirmeyi deneyin.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (141115) ~ 17 Temmuz 2009 16:16
Merhabalar,
Seçenkelerden operayı işaretli ise kaldırın ve operaya da "oget" eklentisini kurun.