arkadaşlar windows 7 yüklemek istiyorum kullanan arkadaşların bir sorunu olan var mı eğer sorunu olan çoksa yüklemek istemiyorum şimdiden teşekkürler
windows 7 de karşılaştığınız sorunlar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Win7 7100 Rc1 sürümünü kullanıyorum Türkçe yamasını da yaptım şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım, 5 mayısta Ms halka açık dağıtacak bu sürümü ben torrentten indirdim ama sen bekle 5 mayısı orjinal keyini alıp seneye kadar kullanırsın...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj
beta ve ingilizce kullanmak istersen kur
ya da 5 mayısı bekle beta ve türkçesi ni kullan
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
ahmet79Win7 7100 Rc1 sürümünü kullanıyorum Türkçe yamasını da yaptım şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım, 5 mayısta Ms halka açık dağıtacak bu sürümü ben torrentten indirdim ama sen bekle 5 mayısı orjinal keyini alıp seneye kadar kullanırsın...peki kurduğun windows 7 nin bir süresi var mı
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
loganwolverinebeta ve ingilizce kullanmak istersen kurtürkçe dil seçeneğinin bulunacağı kesin mi ayrıca elimde windows 7 7000 numaralı windows var onun üzerine eklenemez mi yapılan eklentiler
ya da 5 mayısı bekle beta ve türkçesi ni
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Türkçe desteği olmasa bile orjinal Türkçe yaması var ben onunla kullanıyorum, sen 5 mayısı bekle 7100 sürümünü kur 7000'i hiç karıştırma.
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
mesajlarınız için teşekkürler 5 mayısı sabırsızlıkla bekleyeceğim :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Bekleyin. Hiçbir sorun yok.
Yeni Üye
32 mesaj
ben yükledim ve yeterli verim alamadm benccede 5 mayisi beklemelisn