Windows 7 'de Knight Online Çalıştırmak

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Hellraiser_14
03-01-2010, 22:27   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

ßende oyun Çalısıyor ama Fan normalin Çok üstünde Cok ses cıkartıyor lütfen sorunun ne oLdugunu söyleyin .

3 qb Ram 512 ekran kartı

Hellraiser_14
03-01-2010, 22:39   |  #27  
Taze Üye
2 mesaj

Ve ben Heaven Fire Koxp kullanıyorum . K.o Çalıstıgında Allta 2.resmde göründügü gibi olmuyor
, Yani Resim Cıkmıyor ve İsim yazıyor sonunda x işareti cıkıyor bu 2 konuda yardm ederseniz cok sevinirim .

JoseFranco
09-02-2010, 00:10   |  #28  
Taze Üye
1 mesaj

Fraukdgn sana bısey sormak ıstıyorum 1 burada ınsanlar wın 7 de oyunu oynayamadıklarını soluyorlar sen gıtmıs ne yanıt vermıssın
2.si ise kalkıp kalıtelı oyun oyna dıyorsun.. herkes ıstedıgını oynamaya hakkı vardır yok grafık kotuymus felan fılan bu tarz oyunlar gorecelıdır senın berbat dedıgın grafıkte adam oyunda baska bısey gormus olabılme ıhtımalını hıc dusunmuyormusun ?
lutfen ınsanların zevkıne laf atmayı bırakalım kımı sahın model araba sever kımı lambotghını kımı ferrarı bu durumda bunun gıbı bısey sorgulayamazsın bunu... eger bu konu ıle ılgılı bı bıldıgın varsa yardımcı olursun yoksa konu dısında patavatsızlık yapmanın alemı yok arkadasım...