2 sayfa yazı yazmışsınız xD xD xD
eee ben nasıl oyun oynıyacam need for speed shiftin içinden çıkan Direcxt 9u yükledim en son versiyonudur.
windows 7'de oyun oynayamıyorum (çözüldü)
- 1
- 2
İşletim sistemi : Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
İşlemci : Intel Core 2 DUO @ 1.6 GHz
Bellek : 1 GB
Boş harddisk alanı : 6 GB
Ekran kartı : 512 MB (NVIDIA GeForce 7800 GT/ATI Radeon X1800)
Ses kartı : DirectX Uyumlu .
DirectX: 9.0c
NFS Shift mininun sistem gerksinimleri yukardaki gibi olmalı.
Mevcut sisteminizle oyunu oynamanız zor gözüküyor..
İşletim sistemi : Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7hemşerim :)
İşlemci : Intel Core 2 DUO @ 1.6 GHz
Bellek : 1 GB
Boş harddisk alanı : 6 GB
Ekran kartı : 512 MB (NVIDIA GeForce 7800 GT/ATI Radeon X1800)
Ses kartı : DirectX Uyumlu .
DirectX: 9.0c
NFS Shift mininun sistem gerksinimleri yukardaki gibi olmalı.
Mevcut sisteminizle oyunu oynamanız zor gözüküyor..
vista da çalıştığınız sölemiş2 sayfa yazı yazmışsınız xD xD xDsiz böle oyun çalışmıyor , olmuyor , diye mesajlar yazarsanız iki sayfa daha rahat gider..
eee ben nasıl oyun oynıyacam need for speed shiftin içinden çıkan Direcxt 9u yükledim en son versiyonudur.sorununuzu biraz daha açıklayın da , çok mu msj yazmak istiyorsunuz anlamış değilim..nfs shift sorunsuz , diğer yazdığınız oyunlarda sorunsuz çalışıyor..sizde bir hata var..daha da açık anlatırsanız sorununuzu çözücez de işte....
nfs shift de nasıl bir hata var..yani oyunu kurduktan sonra mı hata veriyor , simgesine çift tıklattığıınz da mı hata var yoksa , oyuna girip , oyundan çıkıyor mu kendi kendine , kendi kendine çıkarken hata veriyor mu ?
windows çalışmayı durdurdu gibi mi bir hata , ya da başka bir hata mı?tepki vermemesi gibi bir durum olamaz açıkcası..he olur da düzelir gelir...düzelmesi içinde bişeye gerek yok..
reset atın sisteme , oyunun exe uzantısına tıklayın o da olmadı oyunlar klasörüne oyunu atın ve oradan oyunu başlatmaya çalışın..Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 29 Eylül 2009 10:11
tamam arkadaşlar çözdüm sorunu :) sorun daemoon toolsdaymış. ben oyunların isolarını daemoonla açıp kurdum. daemoonda windows 7'ye daha tam uyumlu olmadığı için yanlış işlem yapıyormuş. oyunların isolarını DVD ye yakıp Oyunları DVDden kurunca sorun çözüldü.
- 1
- 2