arkadaşlar win7 de oyunları açamıyorum... şu hata yı veriyor MSVCR100.dll Eksik
bu hata nasıl çözülür diye düşündüm. dosyayı indirdim. c/windows/system32 nin içine attım. yinede olmadı. acaba o dosya win xp veya vista içinmi bi türlü win7 için bulamadım. hatayla ilgili resimler :
buda c/windows /system 32 nin içi... acabawin 7 kullanan bi arkadaşımız varsa upload edebilirmi boyutu 1 mb dahi değildir !
windows 7 de oyunlardaki dll sorunu (resimli)
bugünden sonra yüklenenlerden itibaen 2 tane denedim...
onuda denemdim olmadı.wwe raw dı benimki
win7 kullanan arkadaş varsa şu dosyayı upload etsin allah rızası için
Dosyayla filan bir alakası yok.Oyunları korsan olarak kurduğunuzdan dolayı bu hataları almanız normal.Oyunun çalışması için gereken c...c dosyası yoktur yada düzgün yapılmamıştır.Çözümü google da vardır iyi araştırırsan bulursun,burda yasal olmayan paylaşım yapmak yasak...
hangi antivirüs programı varsa ona geliceksin mesela ben eset kullanıorum şöle yapılıo
bnm bunu yapma sebebim pes 2012 de dll hatası almam bunu yaptıktan sonra sorun kalmadı...ama bunu yaptıktan sonra crack yeniden yap ok...
Arkdaşım bnde daha 2 gün önce win 7 yaptım ve oyunlar açılmıyordu sinir oldum sonra çözüm buldum bunları yap
Başlat/Denetim masası/Windows update oraya gel ve güncellemeleri tara ve sonra orda bütün güncellerştirmeleri yap o eksik driver gibi şeyleri yükleyecek bn şimdi oyun oynayabiliyorum :D
millet ne saçmalamış bilip bilmeden yahu. kardeş istenen dll dosyasını dll-fixer.com'dan indir. aynı dosyayı system32'nin içine o olmazsa windows'un içine at çalıştır. hepsi bu.