windows 7 de ses çıkmıyor

jurs@d
20-05-2010, 02:10   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

selam arkadaşlar bugün laptop a hp yazıcımın driver larını yüklüodum yükleme sırasında bir hata aldınca yüklemeyi kapatıp yüklenen kadarını revo uninstaller programıyla temizledim. ondan sonra ses çıkmamaya ve her hangi bi resme girmeye çalıştığımda sınıf kaydedilmemiş hatası almaya başladım. sistemi geri yüklemek istediğimde ise sistem geri yüklemeninde çalışmadığını gördüm. şimdilik bu sorunun yarattığı gördüğüm değişimler bunlar sorun nedir, nasıl düzeltebilirm yardımcı olursanız sevinirm.  ayrıca bide şu var bu olaydan önce sağ alt köşedeki wireless simgesi normal yanyana , wireless şiddetine göre yanan 4 tane çubuk resimde gösterdiğim duruma dönüştü. ve ekstradan bi hata buldum sistem kalıntısı alma aracına girerken de hata verio. bütün hataları alttaki resimde gösterdim . yardımcı olursanız çok sevinirim 

[/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us

Son Düzenleme: jurs@d ~ 20 Mayıs 2010 02:11
Recep Baltaş
20-05-2010, 02:19   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Sık yapılan bir hata, Revo gibi 3. parti kaldırıcıları kullanmak. Ondan da öncesinde yapılan en sık hata: CD'den yazıcı sürücüsü kurmak -siteden güncel sürüm indirmek yerine.

Çözüm önerim: Aygıt yöneticisinden ses kartı sürücüsünü silin ve donanım kimliğine bakarak ya da sürücüyü çevrimiçi arayarak yeniden kurun.

jurs@d
20-05-2010, 10:13   |  #3  
OP Yeni Üye
25 mesaj
Alıntı: Recep Baltaş  
Sık yapılan bir hata, Revo gibi 3. parti kaldırıcıları kullanmak. Ondan da öncesinde yapılan en sık hata: CD'den yazıcı sürücüsü kurmak -siteden güncel sürüm indirmek yerine.

Çözüm önerim: Aygıt yöneticisinden ses kartı sürücüsünü silin ve donanım kimliğine bakarak ya da sürücüyü çevrimiçi arayarak yeniden kurun.

dediklerini yaptım ama sorun devam ediyor. bide herhangi bir klasöre girmeye çalıştığımda office 2007 nin yükleme ekranı açılıo

Creativwave
27-08-2013, 16:41   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

Bu sorundan bende muzdaripim ilginç olan ise konuyu açan arkadaş ile aynı şeyleri yaptıkdan sonra oluşan sorunlar bile aynı. HP den kaynaklı olduğu aklıma gelmedi revo ile temizledim yazılımı ınternetten kurdum ve arkadaşla aynı haldeyım her nekdar eski konuda olsa çözümü acıklanmamış bi sorun olduğu için yardım istiyorum bende bi ara  konuyu benmı açtım dıye düşünmedim değil..

Creativwave
27-08-2013, 17:11   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

Revo nun kendı backup ından sildiğim HP dosyalarını geri getirince sorun düzeldi

Batuhan Karsan 26
27-08-2013, 20:48   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Alıntı: Creativwave  
Revo nun kendı backup ından sildiğim HP dosyalarını geri getirince sorun dü

3 sene sonra mı çözdün yoksa yazmak aklına şimdi mi geldi ?