Selam sevgili arkadaşlar,Windows 7 kullanıyorum ama internette baktığıma göre windows 7 ile ilgili değil vista ilede şikayeti olanı gördüm,bu zıkkımı birtürlü bulup indiremiyorum başınıza gelen varsa nasıl hallettiğinizi yazarsanız sevinirim alt resimdeki,bazıları yazmış işte virüs vardır tarama yapın gibi yaptım bir değişiklik olmadı sanırım bu dosyayı indirip sistem32 nin içine atılacak ve sonra düzeleceğini sanıyorum selamlar.
Windows 7 de Sistem Hatası
çalıştır/msconfig başlatma sekmesinde sshnas21.dll ile ilgili satırı bulun ve işaretini kaldırın
@mcafee23 arkadaşımızın önerisi sorunu çözecektir. sisteminize daha önce bir virüs bulaşmış ve silinmiş. ancak bu virüsün sistem başlangıcındaki komutu halen duruyor ve sistem virüslü dosya silinmiş olduğu için bu hatayı veriyor.
http://www.myantispyware.com/200 ... e-trojan-fakealert/
bu sitede detaylı anlatılmış.Bi bak yinede olmazsa tekrar yardımcı oluruz
Burada anlatılan genel olarak;
1.Virüsün nasıl temizleneceği.Oradaki programı indirip trojanı kaldırıcan.
2.Trojanın etkiledği yerler registry kayıtları.Daha sonra dosyaları vs. registry kayıtlarını silicen
Emin değilim ama onların programlarına nasıl güveneceksiniz? İmkanın varsa format at eğer çözülecek gibi değilse. :D
Bence sorun onların ingilizce yazdıklarında değil. Ne demek istediklerini anladım. Ancak verdikleri programlar güvenli mi acaba?