Merhaba Arkadaşlar,
Yerel diskimde bilinmeyen dosylar var. Bunlardan şüpheleniyorum.
Örneğin:'' 32792314cc3e970a0d2a7 '' gibi isimleri olan 4 tane dosya var. Bunlara girerken yetki istiyor.
Bu klasörler nedir bileniniz var mı?
Merhaba Arkadaşlar,
Yerel diskimde bilinmeyen dosylar var. Bunlardan şüpheleniyorum.
Örneğin:'' 32792314cc3e970a0d2a7 '' gibi isimleri olan 4 tane dosya var. Bunlara girerken yetki istiyor.
Bu klasörler nedir bileniniz var mı?
klasörlerin tam adresini yazarsan bizde bakarız.
korunan işletim sistemi dosyaları filan açık olabilir.
Arkadaşlar ben bilgisayarıma win 7 yüklemek istedim ve kurulum sırasında ''Windows cannot install required files. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation.'' bu hatayı aldım 4dvd denedim 3ünde böyle oldu. bazılarında sonlarda hata kodlarıda vardı ama onları not etmedim hatırlamıyorum.
Sistem Özellikleri: Ram: 2x1 şeklinde 2gb 667 mhz (ramlardan biri kingston diğeri Oem)
Ekran Kartı: Asus x1650 Series xpde 1024mb olarak gözüküyor ama ben 512 diye hatırlıyorum
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.00ghz
Anakart: Asus P5PL2-E
Harddisk:160gb
Lütfen bana bir yol gösterin. Benim pcnin ramı Kingston 1gb 667 mhz ddr2ydi. Ben gittim bi tane daha aldım Oem 667mhz ddr2 1gb ekledim 2gb oldu. Xp kullanıyorum ve bu ramla win 7 daha güzel olur diye düşünüyorum.
Bu arada win 8 yüklemeyide denedim ama yükleme sırasında bi ekran geliyor yuvarlak noktalar aşagıda dönüyor win 8 simsegi var üstte ve o ekran 2 saat boyunca aynı şekilde devam etti. Bende pcyi tuşundan kapattım xp Cdsini taktım xpyi tekrar kurdum. Nx özelliğini bile açmayı becermiştim ama gene olmadı.
bu pcnin ramı 1gb ken win 7 yüklüydü ve kasıyordu xpye döndüm. ama şimdi yüklenmiyor win 7.
lütfen yardım edin
Aldığın hatanın çevirisi, windows gerekli dosyaları kuramıyor, kurulum için gerekli tüm dosyaların kullanılabilir olmasını sağlayın ve kurulumu yeniden başlatın diyor, sanırım bir okuma hatası söz konusu, yani ya kullandığın windows dvdleri eksik yada hatalı yada dvd rom hatalı okuyor, imkanın varsa dvd romu değiştirebilir yada harici bir dvd rom kullanarak yüklemeyi deneyebilirsin, bunların dışında daha karmaşık ve sıkıntılı seçenek ise bootable usb disk hazırlayarak kurabilirsin ama bunun için sağlam bir windows diskine ve düzgün çalışan bir dvd roma ihtiyacın var ayrıca anakartın usb disk üzerinden boot etmeyi destekliyor olmalı.
çok teşekkür ederim.
bende sağlam bi dvd var onu abimin yanına gittiğimde onun laptopundan iso formatına dönüştürerek usbye bootable yapayım.
ama bendeki win 7 dvdsi orjinal değil. ondan dolayı win 7 usb tool ile olmaz hangi programı önerirsiniz (lütfen kullanımı kolay yada türkçe anlaşılır olsun)
benim dvd rom da da sıkıntı var galiba. Bazen kendi yazdığı dvdyi okumuyor. hangi dvd rom ile değiştireyim sizce ve bu nemden dolayı bozuluyor olabilirmi? malum izmirde oturuyorum nem çok. dvd romum:LG GSA-H55N
ilk soruyu okumadan son yazıya cevap yazmışım konu bambaşka yöne gitti ama arkadaş umarım kusura bakmaz, bootable usb disk yapmak için bir çok araç mevcut ama ben hiç birini kullanmadım biraz karmaşık olsada bu işlemi manual yapmayı tercih ediyorum, şuradaki klavuz sana yardımcı olabilir: https://www.chip.com.tr/haber/wi ... en-kurun_12496.html
optik sürücüler iç bileşenlerinin dış etkilere çok açık olmasından dolayı çok kolay bozulmaya meyillidir neyseki artık onlarda kurtulmak üzereyiz, şimdiye kadar kullandıklarımın arasında uzun süre düzgün çalışan bir optik sürücüm hiç olmadı, tercih olarak bu konuda daha iyi deneyimlere sahip arkadaşlar yardımcı olabilir belki.