Bir çok arkadaş Media Center ile TV kartından TV izleyememiş. Bu yüzden sorumun cevabımı arama motorlarından bulamadım. Fakat burada bulacağıma inanıyorum.
TV Kartımın orjinal yazılımı ile Windows 7 üzerinden TV izliyordum. Sağolsunlar, Vista'da aynı yazılımı kullanırken uzaktan kumanda ile ses verememe sorununu Windows 7 ile düzeltmişler. Bir ara media center'ı açtım. Belki TV kartını tanır dedim, TV Sinyalini ayarlama kısmını başarıyla geçince çok sevindim. Ama bu sevincim yarıda kaldı denebilir. Bazı kanalları Transponder araması yoluyla aratmaya veriyorum, sorunla karşılaşıyorum. Sorunum şu:
Aşağıdaki resimdeki gibi sinyal full ama kanal çıkmıyor.
Windows 7'deki Media Center, Sinyal Sorunu
Oda güzel biri bitse biri çıkıyor :)
Ben onu kastetmedim hataların biri bitse biri çıkıyor :)
Arkadaşlar media center'ın offline güncellemesini nereden bulabilirim? Güncelleme yaparsam kanalların sembol oranları falan güncellendiğinde düzelme olabilir diye düşünüyorum.
Abicim Onu Düzeltinceye Kadar Şunu Yapmanı Öneririm : https://www.chip.com.tr/blog/erha ... i-ve-turk_4206.html
arkadaş ebnde aver media nın tv kartını kullanıyorum tavsiyem 1 yadrıverlarını kaldır tekrar yükle yada güncel drıver ı yükle büyük bi ihtimal çakışma vardır bende de olmuştu
Yok sorun onda değil. LNB ayarlarından çiftli osilatör'ü seçtim Biraz düelme oldu. Sanırım kalan kanallarda başka sorunu var.
Mesela şu an kullandığım Hauppauge WinTV 7 yazılımında tüm kanallar varken (ör: Cine5), Media Center'da yok.
InternetTV kullanamam... Çünkü internetim yok :)