Windows 7'den 5 Soru! (Yardım?)

Scre4m
13-12-2009, 04:32   |  #1  
Scre4m avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

Merhabalar Windows 7 Kurdum Çok Sevinçliydim Ama Sorunları Çıktıkça Pişman Oluyorum 5 Soru Sordum 1.Cevap 2.Cevap Şeklinde Yazarsanız Daha İyi Olacak Sorunlar HemenHemen Herkezde Var Onlarında Anlaması İçin İyi Olacak Şimdiden TeşekkürlerChip
trong>

2.SORUM

3.SORUM

4.SORUM

5.SORUM

Hdd: 80GB + 1TB
İşlemci: İntel Core Duo 2.80Ghz
Ram: Corsair 2Gb 1066 Mhz
Anakart: Gigabyte 3 Series
İşletim Sistemi:<font  Windows 7
Security: <font Kaspersky 2010

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 15 Aralık 2009 18:37
Yunus. Emre
13-12-2009, 11:59   |  #2  
Yunus. Emre avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,148 mesaj

4. sorun win 7 ile ilgili değil office 2007 ile ilgili

Scre4m
13-12-2009, 13:42   |  #3  
Scre4m avatarı
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: Yunus. Emre  
4. sorun win 7 ile ilgili değil office 2007 ile

GülümsemeOffice ile İlgili  Olduğunu Biliyorum Ama Sorunu Çözemedim ?

_eFeKenTLi_
13-12-2009, 17:57   |  #4  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

4.soru  lısanssız ıse o yuklemeyı yapar . buyuk ıhtımalde lısanlı 2007 degıl . guncellemen acıkca olur boyle durumlar. 2007 cracklı de olsa wındows guncellemede bunu buluyor. benım xp de basıma geldı bu durum malesef nasıl bısı diye denıyeyım dedım . wındows xp orjınal oldugu ıcın guncelleme acık guzelce tespıt etmıstı .

2 . sorun  5.soru ıle baglantılı olabılır . yukleyemedıgı guncelleme paketını oraya kopyalamıs olabılır . ıclerını tıklayarak setup dosyasından dene bakalım guncelleme paketını yukleyecekmı .

1 ve 3 sorun hakkında fazla bısı dıyemıycegım .

Son Düzenleme: _eFeKenTLi_ ~ 13 Aralık 2009 17:59
Scre4m
14-12-2009, 01:17   |  #5  
Scre4m avatarı
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: _eFeKenTLi_  
4.soru  lısanssız ıse o yuklemeyı yapar . buyuk ıhtımalde lısanlı 2007 degıl . guncellemen acıkca olur boyle durumlar. 2007 cracklı de olsa wındows guncellemede bunu buluyor. benım xp de basıma geldı bu durum malesef nasıl bısı diye denıyeyım dedım . wındows xp orjınal oldugu ıcın guncelleme acık guzelce tespıt etmıstı .

2 . sorun  5.soru ıle baglantılı olabılır . yukleyemedıgı guncelleme paketını oraya kopyalamıs olabılır . ıclerını tıklayarak setup dosyasından dene bakalım guncelleme paketını yukleyecekmı .

1 ve 3 sorun hakkında fazla bısı dıyemıycegım .

Usta Eyvallah Yazdında Ben Çözüm Göremedim Bunun İçinde

Bu Forum İçinde Hiç Uzman Anlayan Bilen Yokmu Dışı Ayrı İçi Ayrımı ? Kimse Çözüm İçin Cevap Yazmamış?

_eFeKenTLi_
15-12-2009, 06:00   |  #6  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

ofıs 2007 lısansız ıse yapacagın hıcbırsey yok .
yukleyenemeyen guncelleme paketını kaydetmıs 3 tane . o dosyalara gırerek setup dosyalarına tıklayarak guncellemeyı dene . dedım .  dıgerlerı hakkında bılgım yok .

OSMAN BAĞÇEVAN
15-12-2009, 18:21   |  #7  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Alıntı: by_ozzo  

Usta Eyvallah Yazdında Ben Çözüm Göremedim Bunun İçinde

Bu Forum İçinde Hiç Uzman Anlayan Bilen Yokmu Dışı Ayrı İçi Ayrımı ? Kimse Çözüm İçin Cevap Yazmamış?
uzmandeğilim de cevaplamaya çalışıcam..Belki o uzman değilsin dediklerinizile sorunu çözüceksiniz , onlar olmasaydı konu güncellenip  en baştadurmazdı ve bende göremeyip cevap yazamazdım..

siz ilk önce kurarken windows 7 yi xp üzerine , hata yapmışsınız..
C de windows Xp
yüklü olduğunu farzediyorum , D veya E ye yükleyeceksiniz siz..Siz format sırasında disklerinizi yapılandırdığınız pencerede , D yi silip yeniden yarattınız yada bunun gibi birşey karıştırdınız..
Anlamak güç , ayrıntısına kadar yaptığınız işlemi bilemem..
Bu yaptığınız hatanın sonuçlarını görüyorsunuz..Btün sorunlarınız tahminimce bununla alakalı ,tek tek cevaplamama gerek yok..Ama siz demişsiniz ki çözüm verin bana , peki :

En kolay çözüm : FORMAT(biçimlendirmek)..(kolay kolay önermem ama bu sorunları görmek istemiyorsanız format atıcaksınız üstelik zaten yeni format atmışsınız üstüne birdaha yüklersiniz ,veri kaybınızda olmaz..)

mons
15-12-2009, 22:15   |  #8  
Yıllanmış Üye
416 mesaj

crackli bir ofis sürümü kullanıyorsunuz sanırım bu cracli olan ofislerin en kötüsü size denk gelmiş açarken kurulum yapar gibi açılıyor diğer sorunlarınız da temiz bir formatla çözülebilir yani sizden makinadan yada win 7 den kaynaklı değil ayrıca sağ tık yeni dediğinizde liste gelmemesi normal ofis kurulu görünmez ki siz açmak istediğinizde kurulum yapar gibi geliyor sadece.

Scre4m
16-12-2009, 14:46   |  #9  
Scre4m avatarı
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  
uzmandeğilim de cevaplamaya çalışıcam..Belki o uzman değilsin dediklerinizile sorunu çözüceksiniz , onlar olmasaydı konu güncellenip  en baştadurmazdı ve bende göremeyip cevap yazamazdım..

siz ilk önce kurarken windows 7 yi xp üzerine , hata yapmışsınız..
C de windows Xp
yüklü olduğunu farzediyorum , D veya E ye yükleyeceksiniz siz..Siz format sırasında disklerinizi yapılandırdığınız pencerede , D yi silip yeniden yarattınız yada bunun gibi birşey karıştırdınız..
Anlamak güç , ayrıntısına kadar yaptığınız işlemi bilemem..
Bu yaptığınız hatanın sonuçlarını görüyorsunuz..Btün sorunlarınız tahminimce bununla alakalı ,tek tek cevaplamama gerek yok..Ama siz demişsiniz ki çözüm verin bana , peki :

En kolay çözüm : FORMAT(biçimlendirmek)..(kolay kolay önermem ama bu sorunları görmek istemiyorsanız format atıcaksınız üstelik zaten yeni format atmışsınız üstüne birdaha yüklersiniz ,veri kaybınızda olmaz..)

1. Hocam Bende Farkındaydım Format Hatalı Olduğuna Ama Şöyle Bir Durum Var Bende 1.80gb + 1Tb Depo Var  80gb Sistem 80gb biçimlendirdim alta bir yazı çıktı kurmadı windows 7 xp kurdum tekrar windows.old altında kuruluyor direk biçimlendir yapınca kurmuyor nedense bir hata veriyordu aklımda değil şu an

Ferhat CAN
16-12-2009, 15:23   |  #10  
Yıllanmış Üye
136 mesaj

Biraz daha dikkatli bir şekilde yaparsan halledersin diye düşünüyorum. Sonuçta şu an işletim sisteminin kurulu olduğu yeri tamamen sil. (Advance kurulum ayarlarından) Ardından tekrar disk oluştur. Yani biçimlendirme yolu ile değil de, tamamen kaldırıp tekrar oluşturarak, ardından enter'a basıp oraya kurulumu yaparsın. Bence sen bir dene tekrardan. Eğer dediğin gibi bir hata alırsan, hatada ne yazdığını kenara not al, bizimle paylaş ki yardımcı olabilelim.

Scre4m
16-12-2009, 16:23   |  #11  
Scre4m avatarı
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: Ferhat CAN  

Biraz daha dikkatli bir şekilde yaparsan halledersin diye düşünüyorum. Sonuçta şu an işletim sisteminin kurulu olduğu yeri tamamen sil. (Advance kurulum ayarlarından) Ardından tekrar disk oluştur. Yani biçimlendirme yolu ile değil de, tamamen kaldırıp tekrar oluşturarak, ardından enter'a basıp oraya kurulumu yaparsın. Bence sen bir dene tekrardan. Eğer dediğin gibi bir hata alırsan, hatada ne yazdığını kenara not al, bizimle paylaş ki yardımcı olabilelim. 

format attım tekrar şimdi de bu sorun çıktı başıma :( yardım

https://www.chip.com.tr/forum/1-t ... -etsin_t143251.html

OSMAN BAĞÇEVAN
16-12-2009, 17:56   |  #12  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Alıntı: by_ozzo  

1. Hocam Bende Farkındaydım Format Hatalı Olduğuna Ama Şöyle Bir Durum Var Bende 1.80gb + 1Tb Depo Var  80gb Sistem 80gb biçimlendirdim alta bir yazı çıktı kurmadı windows 7 xp kurdum tekrar windows.old altında kuruluyor direk biçimlendir yapınca kurmuyor nedense bir hata veriyordu aklımda değil şu an
windows.old klasörüne xp yi atıyorsa , siz biçimlendirme yada diski silip , yeniden yaratarak kurmuyorsunuz..
biçimlendirme değilde , silip yeniden yaratmanız daha sağlıklı olur..

Scre4m
16-12-2009, 22:00   |  #13  
Scre4m avatarı
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  
windows.old klasörüne xp yi atıyorsa , siz biçimlendirme yada diski silip , yeniden yaratarak kurmuyorsunuz..
biçimlendirme değilde , silip yeniden yaratmanız daha sağlıklı olur..
Hocam Demek İstediğim Xp Veya Başka Bir Sürüm Olmadan Windows 7 Kurmuyor Alta Uyarı Veriyor Sistem Dosyası Fln .... Bişeyler Diyor Şimdi Herşey Normal Bu Defada Sorun Buradan

https://www.chip.com.tr/forum/1-t ... -etsin_t143251.html