Windows 7 , Microsoft Tarihinde Bir Rekora Daha İmza Attı...
Microsoft , Windows 7 işletim sisteminden beklediğinden de üstün başarısını, kullanıcıların ,kurumların, medyanın övgüsünden aldı, ve bir rekora imza attı. Windows 7, 90 Milyon Lisans satışısıyla Microsoft tarihinde en kısa sürede , en hızlı satış rakamı sayısına vesile olan işletim sistemi olduğunu bir Teknoloji konferansında resmi ağızdan duyurdu...
22 Ekim'de Lansmanı gerçekleştirilen ve raflarda yerini alan Windows 7 işletim sistemi, Sadece ilk 2 hafta içinde bile Apple 'nin Kar Leoparını aşmayı başarmıştı.Şubat ayı başında %-10 luk bir pazar payı artışıyla yükselişine devam ediyor...
Windows 7 için ilk Servis Pack (beta) Hazıran ve gerçek hali (Eylül) bu yıl içinde çıkacağı bekleniyor.
CHİP ONLİNE
Windows 7'den, Bir Rekor Daha...
"Sadece ilk 2 hafta içinde bile Apple 'nin Kar Leoparını aşmayı başarmıştı."
Belki iki haftada Apple' den fazla satmış olabilir ancak iki yılda Apple kadar kâr edemez. Apple bir mac bilgisayarı en az 200-2500 liradan satıyor ki donanım özellikleri olarak 1200-1300 liralık cihazlar. Bu durumda her mac leo en az 1000 liraya geliyor. Oysa microsoft her windowstan (satışının % 95 i oem pc üreticilerine olduğundan) ortalama 60-70 lira alıyor. Apple her zaman kazık bir marka olmuştur, sanırım olmayada devam edecek.
2 haftada geçti ise 12 aydada karda geçer. biraz mantıklı düşünün mac ların tanesi 100.000 dolar olsa bile o kadar azlar ki win 7 her halde onu her alanda geçer. ben mac karşıtıakineler ben çok hoşlanıyorum patronumun kızında var arada takılıyorum çok daha zevkli win 7 den.
Guzel bi haber..MS'nin basarılarının devamını en icten dileklerimlee...İletin lutfenn..xDLisanslı 90 Milyonsa lisanssız kac user cok merak ediormm..:)