arkadaşlar windows 7 yüklemeden önce vista ultimate 32 bit kullanıyodum ve derecelendirme
bayağı iyiydi nese windows 7 ultimate 32 bit kurdum ve derecelendirme vistaya göre bayağı düşük çıktı ben daha yüksek beklerken hani windows 7 daha düşük sistem gereksinmini destekliyodu... yada nedcen böle oldu anlamadım vistadayken derecelendirme genellikle 4.9 ila 5.0 felan işte öle idi ama bayağı bi düşüş neden acaba
windows 7 derecelendirmesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sürücülerinizi güncelleyin. Windows 7 tüm donanımlarınızı sorunsuz tanıyabilir ama en iyisi üretici firmanın güncel sürücüsüdür. Windows update i kullanarak da yapabilirsiniz. Ama kendiniz bulun dursun bi kenarda dosya.
5.9 üzerinden 5 yaklaşık eşittir 7.9 üzerinden 6.7 civarı bir şey yapar.
tamamya işte windows 7 derecelendirmesi 7.9 dan değerlendiriyosa vede daha düşük bir sistem diye adlandıyosunuz ya hani daha yüksek olmalı değilmi derecelendirmenin bide 7.9 üzerinden ?
ekran kartını güncellemesi tam geri hangi parçanın güncelmesini yapmam gerekirki
Anakart, içine bir sürü aygıt giriyor. Modelini bulun ve üreticisinin sitesine gidin.
Yani şöyle söyleyim.Vista 7 den eski bir işletin sistemi.Haliyle beklentileri daha kötü.Vistada yüksek çıkması normal.Üstelik Mustafa@PC ninde dediği gibi bir üst sınır farkı var.
Ayrıca bence fazla takılmayın bu derecelendirme hususuna.Puan düşmüştür,normaldir, performanstan konuşalım birazda
bnm anladığım kadarıyla yeni sistemLer e göre ayarLanmış sistemler sürekli gelişiyo düşük olması normal bu performansı etkilemez sadece çok düşüük se aero temasında sıkıntı yaşarsın saydam olmaz okadar
Mesela benim de Vista sistem derecelendirmem 5.9. Ama Windows 7 derecelendirmem 7.9 olmayacaktır maalesef.
Core i7 975 mi alsak. :P
bnm işlemcim 5.9 du win 7 de 6.7 yani 5.9 üstü olacağı kesin ama bu puanlar bu kadar niye takılıyosunuz onu anLamadım :))
:)) 3.0 ün üstüyse bence win7 nin tüm olanaklarından faydalanabilirsiniz ..
Takılan kim, geyik yapıyoruz. :D
arkadaşım bende de aynı sorun oldu vistada e düşük 3.0 idi şimdi win 7 de 2.7 ama pc yi sistem derecelendirme yaparken hiç dokunmadan faresini bile oynatmadım bu sefer derecelendirmem 3.1 bende benm taktiği uygula