Arkadaşlar windows 7 yi ingilizce olarak yükledim şimdi türkçeye çevirmek istiyorum ama yapamıyorum acaba sorun Windows 7 sürümündenmi ? Eğer öyle ise nereden öğrenebilirim bunu yada Bütün sürümlerlerin türkçe dillerini elinde olan varsa verebilirmi ?
Windows 7 Dil
benimki de 7100 bu gece 7600 a yükseltecem :)
ben dvd den yüklemiyorum ki iso dosyasını daemon tools ile açıyorum içindekileri d ye kopyalıyorum sonra setup diyorum :)
işte normalde usb ile yapacaktım bilgisayarım flaş bellekleri okuyamıyor hem arkadan hem önden ama diğer donanımları görüyor
eve bir gideyim deneyecem
size bir bilgi daha verecem kart okuyucu takınca görünüyor ama içine kart takıncxa hemen kayboluyor
evet güvenlikten kaynaklanıyor olabilir
windows 7 de mi çalıştıracak combofixi :) bilinen kernel tabanı uyumsuzlukları nedeniyle kesinlikle önermem.genede çok ama çok denemek isterseniz- ki ben denemem- administrator konumumda yetki verin ve uyumluluğu Xp service pack 2 ye getirin ve de kesinlikle anti virüsü devre dışı bırakın ve de finali görmeden asla programı iptal edip ya da çıkmayın her olasılığa karşında sistem geri yükleme noktası alın