WİNDOWS 7 İNDİRİCEM... KALDIGIM YERDEN DEVAM ETMEMI SAGLAYAN BI DOWNLOAD PROGRAMI PAYLASIRMISINIZ...(AMAN FLASH GET HARİÇ OLSUN)
Windows 7 (DOWNLOAD) Programı
- 1
- 2
Firefox'un kendi indirme yöneticisi yada Download Accelerator Plus(DAP) işini görür, ki DAP'ı yüklemeni öneririm; süper kullanışlı ve her zaman kapasitenin sonuna kadar hızlandırıyor. ayrıca son sürümü rapidshare, netload gibi sitelerden de ücretsiz olarak indirmeyi destekliyor.
orbit kullanıyom sonderecede memnuunum
download manager yukledım suan nasıl sizce benım korkum 3 gb ındırıcem sımdı bozuk yada yarı yolda bırakırsa....
Free Download Manager, Flashget, GetRight, Orbit... Bunlardan herhangi birini kullanabilirsin. Ancak benim sana tavsiyem FDM. Free Download Manager yani. Oldukça kullanışlı ve hızlı. İndirmeleri duraklatıp devam ettirebilirsin. Aynı Windows Media Player'daki gibi Devam Et, Durdur, Duraklat tuşları var.
Program bulmak için kasmana gerek yok kendini. Sen indirmek için kaydını yaptırdıktan sonra PC'ne indirme programı yükleniyor microsoft tarafından. Üstelik süper hızlı. Download Yönetici aramana gerek yok.
Bu arada torrent sitesinden niye indiresinki. Adamlar (hemde Microsoftun kendi elinden) Windows 7'nin betasını orijinal olarak dağıtıyorlar. Üstelik CD-keyide bedava. Boşuna torrentten indirme. Başına iş getirebilirsin.
Free Download Manager kurdum su an ınıyor 1.500 gb indi hadı hayırlısı inşallah
ı3urakFree Download Manager kurdum su an ınıyor 1.500 gb indi hadı hayırlısı inşFDM. İyi tercih. :)
evet mario arkadaşım doğru söylüyor. Ne gerek var torrent'e, bedava dağıtılan bir ürünü başka yerden niye çeksin ki
ben ilk çıktığı gün torrent lerden indirmeye çalışmıştım
kalan süre 55 saat ve çekim hızı 6 ile 7 kb falan hemen iptal ettim
sonra akşam microsoft un sitesine kayıt oldum ve hem key aldım hemde kendi download programı ile Win7 64 BIT i 3.5 GB ı 3.5 saat te indirdi. Aynı anda 4 bağlantı kurarak çok hızlı indiriyor.
doganogulturkFree Download Manager, Flashget, GetRight, Orbit... Bunlardan herhangi birini kullanabilirsin. Ancak benim sana tavsiyem FDM. Free Download Manager yani. Oldukça kullanışlı ve hızlı. İndirmeleri duraklatıp devam ettirebilirsin. Aynı Windows Media Player'daki gibi Devam Et, Durdur, Duraklat tuşları var.
.Sanki diğerlerinde yok
xf55Yazaydın o zaman. Ben yardım olsun diye bir program önerdim arkadaşa.
.Sanki diğerlerinde
internet download indır kur pc kapatsan bıle dewam eder.bıde ayarları yaparsan her turlu vıdo ve programı indırebılırsın eyvallah
internet download ındır kur. pc kapatsan bıle dewam eder. ayrıca ayarlarıda ayarlarasan yotube vıdeolarını her tulu yazılımı hızlı indırır bı dene memnun kalacaksın
luqqaseven i kendi sitesinden indiriyorsanız zaten direk kayıt ettirmiyo öncelikle bu tarz bir program kurup ardından o progrmla kayıt ediyor ki buda size istediğiniz zaman durdurma ve devam etme seceneğio program değil internet explorer'a sonradan entegre olan bi activeX denetimikısayolun konumuna bakarsan anlarsın
free download maneger programını tavsiye ederim
En iyisi Internet Download Manager. Canın sıkılırsa iptal et 10 gün sonra devam et dersin kaldığı yerden indirmeye devam eder. Tam 8 parça halinde indiriyo dosyayı. Ben Win7 ultimate 32 bit sürümünü (yaklaşık 2.48 gb bolyutunda) 2 saatte indirdim IDMan'la. Windows Server 2008 'i de okulda indirmeye kalkışıtım. derse girince başlatıyodum dersten çıkarken durduryodum ertesi gün tekrar devam onu da yaklaşık bi haftada falan indrimiştim ve de sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Internet Download Manager diyorum.
- 1
- 2