Windows 7 Çoğu DonanımA aİT dRİVERLERI DESTEKLIYORMU MESELA BENDE REALTEK SES KARTI NVDİA 8600GTS EKRAN KARTI AIRTIES KABLOSUZ ADABTÖR VIA ETHERNET KARTI FALAN VAR BUNLAR İÇİN AYRI DRIVER MI BULMAK GEREKİYOR YOKSA VİSTA DRİVERLERI UYGUNMU ???
WİNDOWS 7 DRIVER SORUNU YARDIMM..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Vista driverı genellikle uygun. Ama zaten windows 7 kendisi çoğunu tanıyor. Bu arada bazı üreticiler Windows 7 driverlerı bile çıkartmış. Eğer öyle olanlar varsa onları yüklemek daha mantıklı tabii.
ekran kartını nvidia dan indir kur vista versionu calısıor sese gelince ilk kurduunda kararlı calıstıramıo ama sonra bi guncelleme indirio tas gibi oluo
hocam windows 7 kullanıma daha hazır değil 2012 yılında bunu tamamlıyacaklar bence xp ve vista şimdi kullanırsanız iyi olur ve win7 güvenlik duvarı ve güncelleme denilen hiç birşey yok onun için ben önermiyorum ve kullanacaksanız web sitelere fazla girmeyin...
Arkadaşım hiç sorun olmuyor vista nın sürücüleri ile windows 7'nin sürücüleri hemen hemen aynı benim ses kartının sürücüsünü windows update den sağlıyorum anakart üreticisi destek sağlamıyor yükledim ses çalışmadı o zaman üstüne ses programı var senin sürücünü yükseltiyor çalıştı vistadayken de sürücü hatalıydı ses vardı ama çok fazla cihaz aynı anda çalıştığında bozuluyordu yine aynı şekilde sorunu çözmüştüm çözüm windows 7'de de işe yaradı
Arkadaşın yazdığı kadarıyla sistem kendisi driverları yükleyecektir. Veryansın etmeye gerek yok...
Realtek Ses bendede mevcut ayrıca Via ethernet vb. Tüm donanımları kendi gördü ve hiçbir problem olmadan BAss ve Tizlere kadar problemsiz çalıştırdı nette daha önceleri çeşitli optimizasyon araçları kullanırdım Xp de verimli kullanmak adına Win 7 de tüm bunları kendi yaptı...
Ekran Kartım ATi - otomatik gördü kendi tanıdı ve puanlamaya aldı fakat oyunları çalıştırmak isteyince oyunun setuplarında ekran kartının driverının yeterli olmadığı ortaya çıktı yani tek yapacağınız , Ekran Kartı belki Wireless driver'ı bunun ötesindeki driverları kendi yüklüyor vede gayet kararlı...
MicrosoftGencihocam windows 7 kullanıma daha hazır değil 2012 yılında bunu tamamlıyacaklar bence xp ve vista şimdi kullanırsanız iyi olur ve win7 güvenlik duvarı ve güncelleme denilen hiç birşey yok onun için ben önermiyorum ve kullanacaksanız web sitelere fazla girmeyin...sen naptın ya. 2010'da rtm olarak geliyor win7 işte, beta'ları bile sp1'li tam sürüm vista gibi hatta daha iyi puan aldı herkesten...
SELAM BEYLER BENDE WİNDOWS 7 KURMAYI DUSNUYORUM BENIM MODEM DİAL UP YANI CEVIRMELI MODE NASIL OLUR MU ?
windows7arkdaşlar windows 7 driver larına ************************* bu siteden ulaşabilirsiniz..Windows 7'nin driverlarına normal üretici web sitelerinden windows 7 için olanları indirin.Yoksa Vista driverlarını indirip uyumluluk modundan Vista Sp1'i seçin.
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 01 Haziran 2009 22:34
MicrosoftGencihocam windows 7 kullanıma daha hazır değil 2012 yılında bunu tamamlıyacaklar bence xp ve vista şimdi kullanırsanız iyi olur ve win7 güvenlik duvarı ve güncelleme denilen hiç birşey yok onun için ben önermiyorum ve kullanacaksanız web sitelere fazla girmeyin...Birincisi 2012 değil, 2010. İkincisi güncelleme olmaması kötü olması anlamına gelmez. Bu bilgiyi nerden öğrendiyseniz yanlış bir bilgi edinmişsiniz. Bilgilerinizi güncellemenizi tavsiye ediyorum.Son cümleniz çok ilginç olmuş zira Win7 ile birlilkte IE8 geliyor ve Vsta ve XP'ye göre daha güvenli ve %12 daha hızlı. Yani Win7 ile nette gezinmek daha güvenli.
XP'yi önermenizi ise şaka olarak algılıyorum.
vista olmaz.windows 7 driver indirmen gerekiyor teşekürler