Arkadaşlar ben Chip Online'ye yeni üye oldum hepinize merhaba!
Bnm Bi Sorum Olacaktı.
Windows Vistadan Windows Se7ena geçtim Ancak Anakartımın driverlerinini ne kadar aradıysm bulamadım...Acaba Nereden Bulabilirim. Bi Yardım eDİn Lütfen...
Anakartım: Foxcoon 946GZ7MA / 946PL7MA
Teşekkürler...
Windows 7 driver sorunu
Saol Constantine81 ilgilendiğin için.. Bende buraya bakmıştım ama benim anakart 946GZ7MA / 8KRS2H olmadığı için indirmemiştim. Bi sorun falan olmaz heralde değil mi?
Everest programı ile baktım benim yazdığımı gösteriyodu.. anakart cdsindede bnm yazdığım yazıyodu vede son olarak anakart bröşürü gibi bişi var bende biosla ilgili bişiler falan yazıo üstünde ondada bnm yazdığım model yazıyo...
Vistadan Windows 7 ye yükseltme yoluyla mı geçtiniz? Eğer öyleyse tekrardan format atın ve Windows 7 yi direk kurun.Bu şekilde tertemiz ve sorunsuz bir windows 7 niz olur.Formattan sonra da kesinlikle cd den usb den veya netten anakart driveri kurmayın.Sizin kuracağınız driverler sadece windows 7 nin otomatik kurmadığı ya da bulamadığı(donanım eskiyse) driverler olucak.Bunun dışında driver kurmayacaksınız...
Constantine81 şimdi bi ışık yardımıyla baktım kasanın içine 946GZ7MA / 8KRS2H yazıyo.. yani snn verdiğin Driver adresi oluyoo. teşekkür ederim..:D
Rica ederim. İndirilen sürücülerden BIOS hakkında bir bilgin yoksa BIOS kurulumu yapmanı tavsiye etmem. onun için diğer driverları indirmelisin kulandığın işletim sisteminin mimari ve modeline göre ama windows 7 ninkini bulamaz isen vista nın sürücüleride çalışabilir tahminimce
Yav kardeşim sana driver kurmayacaksın diyorum hala inatla driver arıyorsun.Biraz sonra da bu windows çok ağır,yardım edin diye konu açarsın...
Yav kardeşim sana driver kurmayacaksın diyorum hala inatla driver arıyorsun.Biraz sonra da bu windows çok ağır,yardım edin diye konu açarsın...Emin misin? windows 7 yüklediğimde bende driverlarımı kendim yükledim senin dediğin gibi bir yavaşlık yaşamıyorum neyse yavaş der ise sen cevaplarsın boşuna burda bulunmuyoruz dimi :))