Meraba arkadaşlar ben windows 7 indirdim bu gün fakat kurmadan önce driverleri elimde haliyle yok.Vista driverleri windows 7 ye uyarmı diye sormak istedim sizlere kurmakta kararsızım açıkcası
Windows 7 Driver
ingilizce yokki bende arkadaşım :) bu resimdekilerin aynısını yapsam sorun olmaz yani öylemi ?
huheingilizce yokki bende arkadaşım :) bu resimdekilerin aynısını yapsam sorun olmaz yani öylemi ?çoğu driver'i otomatik tanıyor zaten
laptop casper nirvana 2 çekirdek hepsini tanır inşallah :(
huhelaptop casper nirvana 2 çekirdek hepsini tanır inşallah :(şansını dene tanır büyük ihtimal
yardımlarınız içinteşekkürler sağolun
Arkadaşlar w7 de ki en güzel özellik w95 driverlerini bile tanımasıdır. Driver sorunu yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Yaşayan arkadaşlarda biraz araştırırsa w7 deki driver sorunun kalkmış olduğunu görebilirler. Bir BT uzmanı olarak w7 ye driver konusunda 10 üzerinden 9 puan verebilirim. Başka sitelerde Driverlerle ilgili detaylı örneklerimi bulabilirsiniz.
Saygılarımla.
ama yüklerken sata driverını tanımıyo arkadaşlara verdim dvd sini hepsine aynısı oldu..kısacası win7 yi kuramıyoruz..
boogeiArkadaşlar w7 de ki en güzel özellik w95 driverlerini bile tanımasıdır. Driver sorunu yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Yaşayan arkadaşlarda biraz araştırırsa w7 deki driver sorunun kalkmış olduğunu görebilirler. Bir BT uzmanı olarak w7 ye driver konusunda 10 üzerinden 9 puan verebilirim. Başka sitelerde Driverlerle ilgili detaylı örneklerimi bulabilirsiniz.Kesinlikle doğru..Saygılarımla.
Uyumluluk modu dışında Device Manager'dan aygıtın sürücülerini dosya yolunu manuel gösterterek de yükleyebiliyorsun.
Ben Toshiba Tecra M2'ye kurdum. nVidia Geforce FX go5200 eski ekran kartının xp driver'ını bu yolla tanıttım ve cayır cayır çalışıyor.
Win7 driver konusunda süper.