iyi gunler arkadaslar ben suan windows 7 nin 90 gunluk deneme surumunu indiriyorum bilgisayarima. sorum su benim laptop hp dv 2815nr acaba windows 7 yi yukleyince driverlerini nereden bulabilirim cunku hp nin sitesinde yok da
windows 7 driverl
yardim edecek yok mu acaba. win 7 yükseltme programini kurdum programlarin hepsi uyumlu dedi ama ben bilgisayari alirken driver cdleri verilmedi kendiniz cekeceksiniz dediler dvd ye bende cektim 3 dvd oldu tam acaba win7 kurduktan sonra hangi dvd yi koymaliyim iclerine baktim goremedim
windows 7 yi kurduktan sonra oraaki tum setuplari kurucam degil mi eksik felan olur mu?
bi arkadas driverleri laptopun swsetup da oldugunu soylei buradan kursam olur mu acaba bilgisayarin driverlerini
yukleyemezmiyim acaba evet baska bilgisayarlarin var win7 driverleri
indirdim ama windows 7 bos cikti ya acaba bi indirme linki verir misiniz deneyip guzelse orjinalini alicamda
arkadaşlar bende pc me win 7 kurmuştum card driver yüklenmedi yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bende pc me win 7 kurmuştum card driver yüklenmedi yardımcı olursanız sevinirim.aygıt yöneticisine girip tanınmayan aygıtın üzerine tıklayın. ayrıntılardan aygıt kimliğini tıklayın ve oradaki donanım kimliğini buraya yazın. uygun driveri bulalım.Son Düzenleme: G00GLE ~ 10 Aralık 2009 12:18