Windows 7 En İyi Performans Sorunu....

santiagoramon
31-03-2011, 14:28   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
128 mesaj

Arkadaşlar Windows 7 Profossional 64 Bit kullanıyorum,sistemim orta düzeyde fakat şöyle bir sorunum var.Sistem en iyisini Windows seçsinde kaldığı zaman HD videoları ve diğer videoları çok güzel donmadan kasmadan açıyor.Fakat diske erişim oldukça ağır kalıyorHatta İnternette gezerken bile Mouse ağır ağır hareket ediyor..Mesela D ye tıkladığım zaman 3-4 saniyede açılıyor.Benim sıkıntım ise en iyi performansı seçtiğim zaman bilgisayar oldukça rahat ve stabil çalışıyor fakat bu sefer HD videolarda ve diğer videolarda kasılıyor..Basit bir Fv videosunda bile ileri sardırdığım zaman tıkanıyor.Tüm Register temizlemeleri,Disk birleştirmeleri vs herşeyi yaptım.Ashampoo ,Windows 7 Manager kullanıyorum,yani gayet optimize ettim.Virüs taramasıda yaptırdım.Bunun bir ayarı vs bir çözümü varmıdır?

Rashnu
31-03-2011, 14:49   |  #2  
Rashnu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
347 mesaj

hani net te olmasa ben kendi deneyimlerinden yola çıkarak diyorum ki ;
videonun kasması veya farenin tıkanması o durumla alakalı değil. daha doğrusu performans ayarlarıyla alakalı değil. Diskinizde problem olabilir. k-lite codec yükleyip yeniden deneyin belki kodeklerde problem olabilir. eğer bilgisayarım seçsin dediyseniz hd filmlerin daha zor açılması gerekiyo tam tersi yani