Arkadaşlar geçenlerde Oğuzxpc nin sunduğu 11 partlık linkten windows 7 yükledim kurdum çok memnunum Xp den çok daha hızlı,stabil ve görünüşüyle beni 1 saat öncesine kadar cezbediyordu ancak az önce masaüstünde bir pencere belirdi ve pencerede ' kullandığınız lisans kodu engellenmiştir ' dedi.Biz bu Windows 7 yi 3 ay boyunca kullanamayacakmıydık yoksa bizde mi hata var??Oğuzxpc senden bir yanıt bekliyorum yaşadığım şey normal mi ???
Windows 7 Engellendi !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Normal değil. Korsan olduğu için engellenmiş demek ki...
O Microsoft'un yasal olarak desteklediği bir sürüm değil.
arkadaşım sen neden oğuz pc bilmem ne pc den link alıp inditriyorsun...neredeyse microsft kadar sağlam yerler var.msdnaa var,,,,yap işte birşeyler.g.erçi msdnaa son günlerde kapatılmıştı
Neyse olan olmuş biz sorunu çözmeye çalışalım. Arkadaşım kullandığınız hangi sürüm ? Enterprese mi ultimate mi ? Ultimate ise sorunu çözmek kolay enterprese ise önce ultimate dvd si bulmanız yada netten indirip dvd ye yazdırmanzı gerekecek.
kardeşim ben crack vermiştim o crackta sorun vardır belki yoksa windows sürümünde bişe yok
Windows 7 ultimate kulllanıyorum.Ve ilk yüklediğimde seriali kabul etmişti sorun yoktu tüm sorun dün lisans şifresniz engellendi diyince başladı.Bende win7 loader diye bişe buldum (yasal mı bilmiyorum) onu kullandım sadece bilgisayarıma yan tıkladığımda artık asus vsvs simgeler belirdi o kadar..Birde aktifleştirmek için 26 gün diyor 26 gün sonra 2 saatte bir reset mi atcak pc ???