Arkadaşlar hiçbir " ACTİVATOR " vb. kullanmadım. (yani forum kuralları içinde)Windows 7 mi etkinleştirmek için giriyorum fakat yukarıdaki hatayı veriyor. Ne yapmalıyım ?
Windows 7 Etkinleşmiyor ???
'' Forum kuralları içinde , Windows 7 etkinleştirmek için giriyorum '' Neyi anlam ifade ediyor acaba ?sorduğun soruya sen sormadan cvp vermiş arkadaş, soruna gelince windows 7 ye herhangi bir yükleme yapmadı iseniz baştan kurulum yapın cd den başlatın masaüstünden değil. tamamen formatlayarak demek istediğim
Var olan ürün anahtarınız yasal mı, veya bir Loader mi kullanmaya çalışıyorsunuz ?
'' Forum kuralları içinde , Windows 7 etkinleştirmek için giriyorum '' Neyi anlam ifade ediyor acaba ?Yanlış anlamışsın, ben " Forum kuralları içinde " diye Forum kurallarını aşmadığını yani Loader vb. kullanmadığımı söyledim.
Var olan ürün anahtarınız yasal mı, veya bir Loader mi kullanmaya çalışıyorsunuz ?---------------------------------------
Ayrıca 90 günlük yapmaya çalışıyorum yani ürün anahtarı girmiyorum :)
Yanlış anlamışsın, ben " Forum kuralları içinde " diye Forum kurallarını aşmadığını yani Loader vb. kullanmadığımı söyledim.---------------------------------------
Ayrıca 90 günlük yapmaya çalışıyorum yani ürün anahtarı girmiyorum :)
Yeni bir kurulum üzerinden, etkinleştirmeye çalışıp aynı hatayı alırsanız, Ürün anahtarınız ve etkinleştirme ile ilgili https://support.microsoft.com/co ... spx?scid=sw;tr;1482 olarak, çevrim içi destek alın.
Kolay gelsin.
90 günlük yapmak için etkinleştirmeye ne gerek var...
O etkinleştirme ürün anahtarı falan için...
Kurarken ürün anahtarı girilmeyecek 1.
2. Kurduktan sonra bilgisayarıma girilip etkinleştir denecek.
3. adımda etkinleştirip mutlu son görülecek.
Enterprise da sadece ama bu. 90 gün mühlet veriyor.
Bu hata büyük olasılık KMS serverına bağlanmama hatası.
bir gün sonra falan tekrar dene olmazsa sıfır temiz bir kurulum yap.
Evet doğru .
Kurarken ürün anahtarı girilmeyecek 1.1. Öyle zaten.
2. Kurduktan sonra bilgisayarıma girilip etkinleştir denecek.
3. adımda etkinleştirip mutlu son görülecek.
Enterprise da sadece ama bu. 90 gün mühlet veriyor.
Bu hata büyük olasılık KMS serverına bağlanmama hatası.
bir gün sonra falan tekrar dene olmazsa sıfır temiz bir kurulum yap.2. Etkinleştir deyince bu çıkıyor.
3. Mutlu son değil hüsran görüyorum :(
Edit:
Sıfır kurulum yapamam DVD im Bootsuz :(
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (135391) ~ 02 Şubat 2010 18:11
1. Flood yapmayalım lütfen. Aynı dakka içerisinde ikinci mesaj ve 2285 mesaj sayısı olan bir üye. Daha bir şey demiyorum.
2. Şayet burada beleş dağıtılan 90 günlük Enterprise sürümünden bahsediyorsak hata mesajı açık ve seçik: Hiçbir ürün etkinleştirme sunucusuyla bağlantı kurulamadı diyor mesajda. Bu bazen orijinal kopya satın almış kişilerin dahi başına gelebilecek bir durum. Etkinleştirme sunucuları bazen yanıt vermez, birkaç saat sonra veya ertesi gün tekrar deneyin. Paniğin hiçbir alemi yok ;)
Microsoft'un bu konuda sicili temiz değildir zaten. Bloguma da konu ettiğim bu durum daha önceleri binlerce kişinin başına gelmiştir. Herhangi bir amaçla sistemini sıfırdan kuran birçok insan sunuculardaki hata nedeniyle sahte ürün anahtarı mesajı dahi almıştır ve ne yazık ki MS bu konuyu öyle bir iki saat içinde değil, 1 haftada ancak halledebilmiştir. O yüzden içiniz rahat olsun, bu konuda ilk değilsiniz, son da olmayacaksınız.