windows 7 de explorer nasıl değişir ?
windows 7 explorer değişmiyor ?
bilgisi olan yok mu ?
hiç kimse değiştirmiyor yani :D
Explorer derken windows explorer mı internet explorer mı anlayamadım.
C/windows
klasöründe ki explorer..
Ne değişiklik yapmak istiyorsun? Bu iş için reverse engineering bilmen lazım....Bir nevi Cracker olman lazım da diyebiliriz...Çünkü Windows kaynak kodu kapalı bir yazılım.
İlk olarak mesela bir Hex Editör ile başlayabilirsin...Tabi başarılı olursan bakarsın ilerde Cubase'i bile kırabilirsin...
Bakarsın RELOADED'a tayin olursun ama dikkatli olun Osman Bey, FBI'ın nefesi ensenizde ;)
; )
sorunun FBI kadar ulaşıcağını zannetmiyordum Recep Baltaş , karıştırıyor olmayasın : P
sadece tema yapmak,temaları bilgisayarıma uygulamak için değiştirecektim..İngilizce sitelerde adamlat takır takır değiştiriyor , bizim burada ise değiştiren yok..<
Hadi system 32 de ki dll yi anladık , değiştirebiliyoruz..Onda da sistem çöküyor o başka..
malesef cevap alamıyorum .....
şuana kadarda vista da yapılan yöntemler işe yaramıyor..
yine de teşekkür ederim size..
Ya evet ben de değiştiremiyorum herşeyi değişiyor ama o explorer değişmiyor öyle olunca da yeni bir tema uygulamanın bir Manası olmuyor ?
Ne değişiklik yapmak istiyorsun? Bu iş için reverse engineering bilmen lazım....Bir nevi Cracker olman lazım da diyebiliriz...Çünkü Windows kaynak kodu kapalı bir yazılım.<İlk olarak mesela bir Hex Editör ile başlayabilirsin...Tabi başarılı olursan bakarsın ilerde Cubase'i bile kırabilirsin...
Bakarsın RELOADED'a tayin olursun ama dikkatli olun Osman Bey, FBI'ın nefesi ensenizde ;)
peki Hex Editör programın türkçe anlatımı yada kullanımı mevcut mu ?
link verebilir misiniz ?
Ben reshacker la değiştiriyordum kaynak kodu kapalı olduğu için program çalışmıyor.Eminim 1 2 sene içinde onuda kıran bir program bulunur.