Asıl sen anlamıyosun asla tam 6.1 OLMAYACAK istersen heceliyim OL-MA-YA-CAK! İster xp ye ister vistaya bak hepsinde build vardır!
Windows 7 Full çıktı mı?
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj
ben şu an windows 7 professional kullanmaya başladım bile
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
661 mesaj
TAMAM o zaman ben sevineyim xD :D
ben şu an windows 7 professional kullanmaya başladım
üniversite sunucularından indirip kullandığın windows 7 profesyonel değilmi haha.
20 gün önce yabancı bir üniversinin direk sunucularından indirilen bir windows 7 pro buldum. Türkçe dil dosyalarınıda vermişler. aktivasyon sunucusunuda vermişler.
Üniversiteler işte...
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
üniversite sunucularından indirip kullandığın windows 7 profesyonel değilmi haha.
20 gün önce yabancı bir üniversinin direk sunucularından indirilen bir windows 7 pro buldum. Türkçe dil dosyalarınıda vermişler. aktivasyon sunucusunuda vermişler.
Üniversiteler işte...
yok hayır msdn aa üyesiyim ordan aldım üniversite sunucusuna henüz yok. ki her üniversite bu desteği vermiyor.Son Düzenleme: eolos ~ 04 Eylül 2009 21:33
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
ayrıca tükçe dil dosyasını nasıl vermişler sadece ingilizce yükleyebilirsin professional sürümünün dil desteği yok ki. ki okul sunucularındaki şuanki sürümlerin tamamı ingilizce şu anda
ama eğer varsa sende bana yollayabilisen sevinirim
ilginç...
ayrıca tükçe dil dosyasını nasıl vermişler sadece ingilizce yükleyebilirsin professional sürümünün dil desteği yok ki. ki okul sunucularındaki şuanki sürümlerin tamamı ingilizce şu anda
ama eğer varsa sende bana yollayabilisen sevinirim
ilginç...
kuruluma entegre edeceksin diyorlar denedim oldu. Yabancı üniversite bunu yapan. İrandan :Ç İlginç demi. iş yasal olmayan yöne kayıyor. yarın özelden konuşalım :)
- 1
- 2