Windows 7 Geçiş

farukdgn
30-10-2009, 14:36   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,219 mesaj

O zaman normal :) Benim 3GB

farukdgn
30-10-2009, 14:51   |  #27  
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Ama sadece o programlar çalışmıyoki.Başka programlar da belleği etkiler. Örneğin antivirüs programları farklıdır gibi.

Mustafa@PC
30-10-2009, 16:43   |  #28  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Alıntı: DETROID_35  
Recep bey baya düktürmüşsünüz.Size katılıyor ve bir iki ekleme yapıyorum.

Windows 7 nin enbüyük çökme sebebi bilinçsiz format ve yanlış driverlardır.
Kaç aydır kullanıyorum nerdeyse tüm beta sürümlerini kullandım ama neyaptımsa çökmedi.Çünkü temiz kurulum yapıyorum.Enson ben bunu çökerticem dedim sistem dosyalarını sildim.Yine çökmedi.Bu olay sinirimi baya bozdu :) Sistem dosyalarının örnek (c:\windows) adını değiştim sistem çökmedi reset attım yine çökmedi açıldı ama keşke çökseydide bunları görmeseydim.
Arkadaşlar bişeyi çökertmek için uğraşırsanız emin olun biosu bile çökertirsiniz yeterki isteyin.Önemli olan temiz kurulum doğru driver az merak bunlar windows 7 uzun süre kullanmanıza neden olur.
windows 7 keske çökseydi dedirten fotoğraf.

Windows 7 yada Vista'da sistem dosyalarını silemessin. :)

mylifestyle
02-11-2009, 07:07   |  #29  
mylifestyle avatarı
OP Üye
53 mesaj
Alıntı: Recep Baltaş  
Çevrenizdekilerin bilgi seviyesnini buradan Windows 7'yi anında çökertebilecek kadar düşük oldyuğunu anlayabiliyoruz .  Burada kimsenin Windows 7'sinin keni kendine çökmemiş olmasıda tesadüf mü acaba?

Önce Vista kullanmayı öğrenin, sonra Wİndows 7'ye geçersiniz. Wİndows 7 hazır ama siz ve çevrenizdekiler değilmiş demek :)

Merak olmasın diye soylüyorum.Vista kullanmasını fazlasıyla biliyorum.Win 95'ten bu yana pc kullanmaktayım.Ben sadece yaşanılan sıkıntı hakkında burda soru sordum.

Recep Baltaş
02-11-2009, 10:58   |  #30  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Sıkıntı yokki ortada :)