yeni isletim sisteminin gorev cubuguna alisamadiysaniz eger ve eski isletim sistemlerinde kullandigimiz gibi kullanmak istiyorsaniz yapmaniz gereken isleni asagida bulunan gorsel egitin videosunu izleyerek cok arahat sekilde yapabilirsiniz yapilamsi gereken cok basit;
1. Oncelikle gorev cubuguna sag tikliyoruz ve yeni arac cubuklari altindan yeni arac cubuklari menusunu seciyoruz.
2. Krasimiza gelen penceredeki adres cubuguna bu kodu yapistiriyoruz
%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
3. klasoru ac butonuna tikladigimizda gorev cubugunda yeni olusturdugumuz menu karsimiza cikiyor.
4. Menumuzu gorev cubugundaki yerini ayarliyoruz ve daha sonra buraya sag tiklayarak menudeki Metini Goster ve Basligi Goster tiklerini kaldirdigimizda yeni gorev menumuz kullanima hazir durumda .
Gorsel anlatimin izleyiniz.
Windows 7 gorev cubugunu degistirin
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
allah askına kebap yemek varken nıye sogan yıyeyım ... wındows 7 ye nıcın gectık . artık eskı sıstemdekı gorsellık ve ozellıkler sıkıcı oldugu ıcın .... bence bu vıdeoda bı ıs var gıbı geldı ... mesajı 3 tane olan kısıye guvenıp verdıgı bılgıyı uygulıcaz zuaaaaa
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj
allah askına kebap yemek varken nıye sogan yıyeyım ... wındows 7 ye nıcın gectık . artık eskı sıstemdekı gorsellık ve ozellıkler sıkıcı oldugu ıcın .... bence bu vıdeoda bı ıs var gıbı geldı ... mesajı 3 tane olan kısıye guvenıp verdıgı bılgıyı uygulıcazHer bilgi önemlidir... Uğraşılmış ve birşeyler ortaya konulmuş sizin işinize yaramıyor olabilir ama sırf bunun için bile, eski alışaknlıklarından vazgeçemedikleri için Win7 yüklememiş kişiler tanıyorum...
Sana katıldığım nokta evet reklam olmamalıydı orada bir reklam olduğu gözden kaçmıyor...Son Düzenleme: hyypia ~ 07 Kasım 2009 05:27