Windows 7 Görev Yöneticisi Virüsü

koRn57
07-11-2012, 18:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj

Merhaba Arkadaşlar İyi günler Şimdiden Teşekkür ederim.

Bundan 1 ay önce Xp kullanıyordum birgün bilgisayar abuk sabuk işlemler yapınca görev yöneticisine baktım csrss.exe  2 tane vardı hemen W7 attım ama şimdi yine  aynı virüsle karşı karşıyayım. Görev yöneticisinde Csrss.exe 2 tane acık ve  ne System yazıyor  NE de  Kullanıcı ismim yazıyor  bazen oyunlarda karakterlerim kendi kendine bile hareket ediyor. REsim i de atıyorum

koRn57 bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
ata6blimustafa
07-11-2012, 18:40   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Sanırım virüs var ama format atman lazım Bilgisayarın çökebilir. birisi virüs yollamış olabilir veya virüs kapmış bilgisayarın tavsiyem format at...

delikanli53
08-11-2012, 14:31   |  #3  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj
Alıntı: ata6blimustafa  
Sanırım virüs var ama format atman lazım Bilgisayarın çökebilir. birisi virüs yollamış olabilir veya virüs kapmış bilgisayarın tavsiyem format at...

Neredeyse 8 senedir bu forumdayım, şu yorumu görmekten ben bıktım sizin gibiler göndermekten bıkmadı yahu...

Konuyu açan arkadaşım Combofix ile bir tarat. Gezginler.net ten indirebilirsin.

murat5038
09-11-2012, 20:08   |  #4  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

Linkdeki programı Programı indir sonra bir Klasöre çıkart ve Sağ tıkla Özelliklerden YöneticiÇalıştır Tikini İşaretle sonra Tamam Tıkla Çalıştır.

Sonra Csrss.exe 2 tane var dediğin 1. sine tıkla Sağ tıkla Sonra Properties Tıkla İmage Sekmesinden Verify En altta Var Tıkla Eğer (Verified) Microsoft Windows Yazı Çıkarsa Sorun yok.

Sonra Diğer Csrss yede aynı işlemi yap.

Ayrıca Bendede 2 tane var Bu sizin Sistemde çalışan Servislerden Kaynaklanmakdadır ve Bir sorun Çıkartmaz.

Not:

1.Her Virüs Sanılan İşleme Combofix Uygulamak Olumsuz Sonuçlar Açabilmekdedir.(Birde deneyimsiz biriyse)

2.Antivirüs Zaten En iyisi Yüklü halde Sizde Virüs Bulaşması Çok zor.

3.Antivirüs Yüklü Bir pcde Deep Frezee Yüklemek Yanlış Bir Şeydir.

Son Düzenleme: murat5038 ~ 09 Kasım 2012 20:09