Arkadaşlar ben bilgisayarımda Windows 7 Ultimate SP1 32 Bit kullanıyoorum bilgisayarı leptop yalnız bir sorunum var eminim buna herkes şaşıracak benim bilgisayarım Crysis 2-GTA 4 gibi oyunları hiç kasılma olmadan oynatırken GTA San Andreas oyununda donma yapıyor sizce sebebi nedir?
Windows 7 GTA Sorun
Win7 ile pek uyumlu old. sanmıyorum san andreas'ın boşver sende GTA 4 oyna pek bişey kaçırcağını sanmıyorum :)
1 hafta boyunca vista kullanmıştım fifa 2007 donuyordu sonra hemen xp ye geçtim artık hangi işletim sistemi çıkarsa çıksın yinede xp yi kullanıcam berkin dediği gibi win7 ile uyumlu olduğunu sanmıyorum
O GTA San Andreas'ın optimasyon sorunu.Aynı sorun bende de var.Crysis'i profilimdeki sistemle 1440x900 çözünürlükte yüksek ayarlarda 22-26 kare arasında oynuyorum.GTA IV'ü 1440X900 ayarda orta ayarlarda 30-40 arası oynoyorum ama GTA san andreas'a gelince hop kasıyo.15-25 arası gidip geliyo.Mesela GTA Vice City hiç oynanmıyo.4 çekirdek desteği yok bildiğim kadarıyla.Görev yöneticisinden oyunu tek çekirdeğe yönlendiriyorsun.O zaman sorunsuz oynanıyo...