windows 7 güncelleştirme sorunu

vgawe
05-12-2014, 15:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2014

arkadaşlar öncelikle foruma hoş geldim. ben windowsu çok seviyorum ama maalesef korsan kullanmak zorundayım çünkü salak bilgisayarcının teki bi kere korsan cdden format attı. ellerim kırılaydı da o formatı attırmasaydım. sonra bana orjinal yapıcam dedi. baktığımda orda orjinal yazıyor ama ben öyle güncelleştirmeleri kapatarak kullanmaya alışkın değilim. zaten sürekli kapalı olmasına rağmen arada bir güncelleştirme yüklüyor! bu sorun yüzünden yeni bişey indiremiyorum bilgisayara. dün bi movie maker indirmem gerekti, onda da ayarları değiştirmiş sanırım bilgisayar güncelleştirmeleri açmış! yani ben kapatsam da kendisini açıyor! bu durumu çok sıkıyor korsan kullanmaktan şikayetçiyim. ben de istemiyorum böyle olmasını ve canım sıkılıyor. ama yapabileceğim bir şey de yok, yeni bir bilgisayar alamam. orjinal windows 7 cdsi zaten bir bilgisayar fiyatının yarısı. zaten windows 7 kullanılmayacak bi süre sonra xp gibi.

sakın linux önermeyin ondan nefret ediyorum!

okankurubas
06-12-2014, 21:01   |  #2  
okankurubas avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 118
1,390 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Kendin yaptığın açıklamayı okursan zaten çıkmazdasın. Tek yapacağın orijinal windows almak. Buraya bak ucuz key bulursan satın al.

LENO7
07-12-2014, 13:53   |  #3  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Bütün güncelleştirmeleri yükle. Güncelleştirme kalmadığında kendi kendine yüklemez. Yada başka bir ayar seç. Güncelleştirmeler olduğunda sana sorsun.

Kullandığın programlar güncelleştirmeyi açıyordur birde ona dikkat et. Mesela ben bir ara Baidu PC Faster kullandığımda Windows güncelleştirmeleri kendi kendine açılıyordu.

emoz159
20-12-2014, 02:02   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 3
96 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2004

Durumunu tam olarak anlayamadığım için yazdıklarım saçma gelirse şimdiden özür dilerim;

Senin elinde orjinal windows varsa ( yani formattan önce ) Aynı windowsu indirip kurup key olarak kendi keyini girersen sorun olmaz. Mesele elinde windows 7 Home edition 32bit key i war onu bul internetten indir format at ve o keyi gir. Ha elindeki windows key ile yüklü windows versiyonu aynı ise internetten küçük bir araştırma yap (hatırlamıyorum şu an çünkü ) windows keyini değiştirip aktive et sorun hallolur. Hatta anladığım kadarıyla windows kurmasını bilmiyorsun bu senin için süper bir fırsat. Kendin format atmayı öğren. Küçücük de bir şeker vereyim WMvare  virtual pc gibi sanal bilgisayarlar kurup orda denemeler yap.Windowsu kurmasını kavrayınca kendi bilgisayarına format at bi daha da başkasına el açmazsın format için ;)

Recebow
01-05-2015, 23:25   |  #5  
Recebow avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
550 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Güncelleştirmeleri kapatmak istiyorsan başlat menüsüne hizmetler  yaz sonra, ekran açılacak ordan windows update i bul üzerine çift tıkla başlangıç türüne devredışı de windows güncelleştirmeleri kapanacaktır.

Kolay gelsin.