Arkadaşlar 22 ekimden sonra Windows 7 nin çıkacağını bilmeyen yoktur.peki 22 ekimden sonra Windows 7 satın alırsanız hangi sürümünü tercih edeceksiniz? Şuan en tatmin edici sürümü Home Premium gibi görünsede bakalım siz değerli kullanıcılar hangi sürümleri tercih edecek...
Windows 7 Hangi Sürümünü Kullanacaksınız?
benimki rtm ultimate kullanıyorum
bunların arasındaki fark nedir hepsi windows7 fazladan program fln mı var?WİNDOWS 7 Home Basic<__Normal ev kullanıcısı içindir<<
performans açısından hepsi aynı değilmi?
WİNDOWS 7 Home Premium_İleri Düzey Ev Kullancısı içindir
WİNDOWS 7 Proffesional____İşyeri Kullanıcısı içindir
WİNDOWS 7 Ultimate_______İleri Düzey Kullanıcı içindir32 Bit__2 GB RAM ve altı içindir
64 Bit__4 GB RAM ve üstü içindirSon Düzenleme: kopuKÇocuk ~ 16 Ağustos 2009 22:19
Ücretsiz yükseltme kampanyası olduğundan, Windows 7 Home Premium 32bit.
WİNDOWS 7 Home Basic<__Normal ev kullanıcısı içindir<<onların türkçesini biliyorum :D
WİNDOWS 7 Home Premium_İleri Düzey Ev Kullancısı içindir
WİNDOWS 7 Proffesional____İşyeri Kullanıcısı içindir
WİNDOWS 7 Ultimate_______İleri Düzey Kullanıcı içindir32 Bit__2 GB RAM ve altı içindir
64 Bit__4 GB RAM ve üstü iç
ben bunların arasındaki fak nedir onu anlamadım fazladan programmı var bazıları daha mı hızlı nedir ???
Starter kötü C'ler içindir eğer ona Ultimate yüklersen tabi sorun çıkar, kaldırmaz. Ürün Karşılaştırması.
ultimate 64 bit.her zaman 64 bit ama asus 4 gb ramli makınasının 64 bıt drıverlarını yayınlamıyo bıle vista makınayı aldım alalı 64 kullanıyom parmak ızı yuz tanıma gıbı özelleklerınden faydalanamadın ne sacmalım 4 gb ram le verdın makınanın en onemlı drıverlerını yayınlamıyosun.ama win 7 bu durumu deyıstırcek gıbı
onların türkçesini biliyorum :DOnların arasındaki farkı anladıysan daha ne işte anladım diyorsunya.
ben bunların arasındaki fak nedir onu anlamadım fazladan programmı var bazıları daha mı hızlı nedir ???
Home basic'te normal ev kullanıcısının kullanıcağı programlar vardır
Home Premium'da ileri seviye ev kullanıcısının kullanıcağı programlar vardır
Proffessional'de İşyerinde kullanılabilecek bazı programlar ve yardımcı araçlar vardır<
Ultimate'de ise hertürlü işini görebilecek program ve yardımcı araç vardır
(şimdi benden bid programların adlarını istemede :))
İşimde Windows 7 Professional. Evimde Windows 7 Ultimate
sisteminiz destekliyorsa 1 gb raminiz olsa bile 64 bit tavsiye ederim. malum ram fıyatları düştükçe siz ram alabileceksiniz 3.25 GB ram barajını aşınca 32bite verdiğiniz para boşa gider. bence lisans aynı sürüm windowsun hem 32bitinde (:D) hemde 64bitinde kullanılabilmeli, örnek verecek olursam şuan elimin alrındaki bilgisayarda 3 gb ram var ve 32 bit kullanıyorum ama 1 gb ram daha alırsam faydalanmak için yeni bir lisansla 64 bit almak zorunda kalacağım. microsoftun karına benim zararıma