toshiba satellite l40 18r marka bi laptopum var . alalı yaklaşık 1 yıl oldu .aldığımda vista kuruluydu.şuanda windows 7 kurdum ama klavye üzerindeki kısayollar çalışmıyor (ses açma kapama-wireless arama açma kapama vs.) ) ama görüntü parlaklığı açma kapama felan çalışıyor.not:vistada çalışıyor..
sizce sorun ne olabilir yardım ederseniz sevinirim
windows 7 hatası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.güncellemeleri yaptım ama olmadı neden acaba .s
Bak kart riderı olan bi makine düşünelim.. Eğer o donanımını yüklemessen bilgisayarımda hiç bir şekilde göremessin aygıt göneticisindede hatalı görünür zaten. Ve ben sana kendimden örnek vereyim aynen bende bir arkadaşın laptopuna farmat attım. Ama driverlasrı yüklemediğim için ne wireless nede kablo ile internete bağlanabildiğim. Sonra driverları yükledim.(Tabi kendim buldum.)Oldu internet ayamın altında.. Yani kendin Driverları bul ve yükle Bulamassan donanım isimlerini ver yardımcı olayım.. Onuda bulamassan Everest adında bir program var ondan bak...
peki driver konusunda yardım edebilirmisiniz..touchpad..
resim:http://img685.imageshack.us/i/adszet.png/
yardimci olmaya Toshiba sitesi ulasmasi cok zor bir sitemi ?
Mutlaka o sitede senin makinen var diyelimki seven drivers vermiyorlar gerci varda en azindan gerekli donanim bilgilerini alirsin ve ona göre yardim ister yada nette arastirirsin senin gibi sorunlari olanlarin ne yaptigi hakkinda.
bu laptopu toshiba üretmiş ama toshiba forumda dahil hatta kendi sitesinde bu makina yok..gayet yaaygın olmasına rağmen..arkadaşlar verdiğiniz toshiba linkinde her zamanki gibi bu seri yine yok..