Arkadaşlar merhaba ben bundan3-4 hafta önce windows 7 ultimate 64 bite geçtim.Hdd ile ilgili bir sorunum var.windows yükleme ekranı çabuk geçiyor ama masaüstüne gelince hdd sürekliişlem yapıyor yaklaşık 1 dk boyunca kırmızı ışık sönmüyor ve işlemyapıyor.bundan doalyıda sistemim çok yavaşlıyor ama daha sonra geçiyorbunun sebebi sizce nedir?Fiziksel ellek genelde açılırken %63 lerde felan oluyor
sistemim özellikleri :
Asus p5kc anakart
quad core 6600 2.4
2gb kingston 800 mhz ram
gtx275 zotac ekran kartı
samsung 500 gb hdd
Windows 7 Hdd sorunu
kasanın fanları sessizse o sesi duyabilme olasılığı artar windows 7 yi bende yükledim aynı sorun bendede var yani pek önemsenmicek bir durum gibi görünüyo windows 7 ye has bir hadise diyelim ...
arkadaşım 2 gb remin var 64 bitlik işletim sistemi yüklememen lazım 32 bit işletim sistemi yüklemen lazım eyer remin 4 gb ve üstündeyse işemcinde 64 biti destekliyosa ozaman 64 bit işletim sistemi kurabilirsin daha performanslı olur diye düşünüyorum ...
fan seslerim sessiz çünkü thermaltake fanlar filan taklı amacım sesi duymaktan ziyade sistemim kasıyor ddr3 yada ddr 2 de 4 gb yapsam sence sorun çözülürmü? amacım tekleme olmasın açılışta
windows 7 yi kurunca aynı sorun bendede oluyo yani pek önemsenecek durum deyil açıkcası
sizde söylediniz sistemi kasıyo daha öncede söyledim raminiz 2 gb ise 64 bit işletim sistemi kurmamalısınız sisteminizin daha performanslı ve uyumlu çalışması için 32 bit işletim sistemi yüklemelisiniz. Bakın eyerki ramınız 2 gb ise 32 bit işletim sistemi kurmalısınız şayet 4 gb ve üstü ise 64 bit işletim sistemi kurmalısınız ...