Windows 7 Hiç Güzel Değil . !

ezimuse
01-12-2010, 23:18   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
296 mesaj

en düşük windows 7 home premium 64 bit kullan temiz bi format at ve SP1 YÜKLEME  eğer bu tip hatalar devam ederse DVD okuyucunu değiştir yada USB ile kurulum yap okuma hataları da olabilir

vmesut
01-12-2010, 23:35   |  #27  
Yıllanmış Üye
264 mesaj

Service Pack 1 çıktı mı ki? hiç duyurulmadı chip'te ayrıca ben olsam service pack gibi Microsoft güncellemelerini Windows Update'ten otomatik olarak yaparım. Güvenlik açısından. Bir de servis paketlerinin alfa, beta, son sürüm gibi sürümleri olduğunu duymadım ki, Windows 7 Service Pack 1in ''internetten okuduğum bilgiler doğrultusunda'' önemli bir ekstra özellik katmayacak, güvenlik güncelleştirmeleri dışında. Vista da önemli katkıları oldu çünkü sürücüdesteğivs birsürü açıkları vardı. Vista için gerekliydi ancak windows7 de önemli açıklar yok bence. Dolayısıyla vista da olduğu gibi servis paketinde önemli bir etki beklemememiz gerekir.

Son Düzenleme: vmesut ~ 01 Aralık 2010 23:40
ezimuse
02-12-2010, 00:13   |  #28  
Yıllanmış Üye
296 mesaj

SP1 Beta var şu an değişikler olcak ama gözle görülür pek bişi yok denebilir daha çok server 2008 için odaklanılmış

bkocer
02-12-2010, 10:51   |  #29  
Taze Üye
12 mesaj

Win7 microfostun en iyi işidir bu kadar açık söylüyorum. Resmen çağ atlıyorlar ne olur vista ile kıyaslamayın bile Win 7 Ultimate 86 yükle bir sorun yasarsan yazıklar olsun dersin. O kadar basit kullanmaya alışmışız ki herşeyi kısıtlıyor ne kısıtlaması sadece yüklemek istermisiniz diye soruyor veya böyle bir program yüklendi onaylıyormusunz diyor. Ne yani çok absürüt bir web sitesinine girince pc virüs girmesi mi daha iyi ? Anlam veremiyorum bu kadar kolaya kaçmanıza insanlar aya gidiyor biz hala 2  + 2 = 4 olsun istiyoruz biraz çaba arkadaşlar biraz çaba

Profesyonel Bir site nasıl olmalıdır örnek : http://www.iremyayincilik.com.tr (Bizzat Kendi tasarımım inceleyin)

enestalha
02-12-2010, 12:11   |  #30  
enestalha avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj

ben de 3 tane pcde sp1 kullanıyorum, hiçbirinde böyle bir problem yaşamıyorum.

Mustafa Can
02-12-2010, 12:29   |  #31  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

sorunun benim başıma da gelmişti sorun izin ayarlarıyla ilgili sabit disk bölümlerine c: d: e: gibi hepsine (windows olan hariç) izin ayarlarından izinleri ayarlayın ve windows olan bölümü biçimlendirip yeni windows kurun yada bütün verilerinizi harici sabit diske yedek alın sonra bütün bölümleri gparted ile biçimlendirin sonra windows kurun ve yedeklerinizi geri yükleyin (ben öyle yaptım) ayrıca harici sabit diskin izin sistemi olmaması lazım

açıkçası epey zor iş. ben d: sürücümü benden başkası göremesin diye mustafa can ve administartors u ekledim ve users i kaldırdım (diğer kullanıcıların hepsi users grubundaydı) ama her dosya şleminde yönetici izni istemesi ve programların Erişim engellendi (bu işlemi yapmaya izniniz olmayabilir) yazması bir süre sonra gına getirdi

birşey daha ekleyim. bir dosya yöneticisini yönetici olarak çalıştırmayı dene ve onunla dosyayı flash bellek gibi başka bir yere kopyalamaya çalış hala erişim engellendi yazıyorsa izin ayarlarıni sen bendende fena kurcalamışsın demektir  bir şekilde kurtarmaya çalış.

G00GLE
02-12-2010, 13:18   |  #32  
G00GLE avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
747 mesaj
Alıntı: bkocer  
Win7 microfostun en iyi işidir bu kadar açık söylüyorum. Resmen çağ atlıyorlar ne olur vista ile kıyaslamayın bile Win 7 Ultimate 86 yükle bir sorun yasarsan yazıklar olsun dersin. O kadar basit kullanmaya alışmışız ki herşeyi kısıtlıyor ne kısıtlaması sadece yüklemek istermisiniz diye soruyor veya böyle bir program yüklendi onaylıyormusunz diyor. Ne yani çok absürüt bir web sitesinine girince pc virüs girmesi mi daha iyi ? Anlam veremiyorum bu kadar kolaya kaçmanıza insanlar aya gidiyor biz hala 2  + 2 = 4 olsun istiyoruz biraz çaba arkadaşlar biraz çaba

Profesyonel Bir site nasıl olmalıdır örnek : http://www.iremyayincilik.com.tr (Bizzat Kendi tasarımım inceleyin)

Burada meseleyi bitirmişsin. Microsoft ve tüm bilişim alemi sana minnettar Ağzı kulaklarına varıyor

Son Düzenleme: G00GLE ~ 02 Aralık 2010 17:32
Kapalı Hesap (200174)
02-12-2010, 15:13   |  #33  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

windows vista benim sistemi komaya sokuyor berbat bi program kasmasıylamı uraşacan yanıt vermeyen programlarlamı uraşacan ben yeminliyim vistaya zaten microsoft vista hatalı diye bildiri yayınlamıştı dikkat ettiyseniz ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki 3.20 işlemcinn canını alıyor vista

Kapalı Hesap (107285)
07-12-2010, 00:30   |  #34  
Kapalı Hesap
853 mesaj

ah benim sevgili üretici firmam win 7 ye doğru düzgün çalışan bi driver yayınlamadı ki ben de kurtulayım şu vistadan.

ihsan96
07-12-2010, 21:23   |  #35  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

evet xp 2010 gibi birşey bu da üzerinde oynanmış 7

G00GLE
07-12-2010, 21:48   |  #36  
G00GLE avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
747 mesaj
Alıntı: hkndvc  
ah benim sevgili üretici firmam win 7 ye doğru düzgün çalışan bi driver yayınlamadı ki ben de kurtulayım şu vistadan.
Tüm aygıtların vista sürücüleri windows 7 ile de çalışır. text-mode olmayan driverleri de (yani exe olarak kurulanları) özelliklerine girip uyumluluk modundan vista seçerek kurabilirsiniz.