Merhaba Arkadaşlar 15-20 gün önce DELL 1645 aldım.Herşey normalken explorer da video veya oyun açarken kilitlenmeler başladı.Firefox yükledim. Aynı sorun orda da oldu. Silip tekrar yükledim bir faydası olmadı. AVG ve a-squared free programları ile taradım birşey bulamadı.Şu anda ikisinden de video veya oyun açmaya çalışırken kilitlenmeyle karşılaşıp programı sonlandırmak zorunda kalıyorum.Güncellemeleri de yükledim.Nette bu sorunla ilgili hiçbir şwy bulamadım.Sorunun neden kaynaklandığı ile ilgili bilgisi olan varsa ve bana yardım ederse sevinirim.
Windows 7 hiçbir oyun çalışmıyor.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aynı zamanda windows un kendi oyunları da hata veriyor.En son yaptığım şeyler java update ve windows güncellemeleriydi.Ekran kartı ile ilgili bir güncelleme gözüme çarpmadı.Sorun bunlarla ilgili olabilir mi?
hata hakkında hiçbir bilgi vermior oyun veya internet sayfası kilitleniyor. sonra çözüm arama penceresi açılıyor ve sonra windows açılmış olan oyunu ya da explorer ı kapatıyor.
En olası akla gelen durum arkada bir veya daha fazla zararlının çalışmasından ötürü bilgisayarın kilitlenmesi ve diğer işlemleri bu yüzden gerçekleştirememesi. AVG vs. değilde KIS 2010 veya NIS 2010'dan birini kurun, güncellemesini yapıp sistemi öyle taratın. Hatta ayrıca Malwarebyte's Anti-Malware ile de sistemi taratın.
win 7 aldık şimdi de yükleyemiyoruz oyunların çoğu xp tabanlı ..
arkadaşlar windows7 kısa bir süre önce çıktı.henüz hiçbir programcı 7 için uygun birşey üretmedi.xpnin geliştirilmiş şekli olarak düşünüyorum ben. farklılıklardan sorun var. bu yüzden her oyunu kaldırmayabilir.
arkadaşlar windows7 kısa bir süre önce çıktı.henüz hiçbir programcı 7 için uygun birşey üretmedi.xpnin geliştirilmiş şekli olarak düşünüyorum ben. farklılıklardan sorun var. bu yüzden her oyunu kaldırmayabilir.Lütfen bir konuda bilginiz yoksa o konu hakkında fikir beyan ederek insanları yanlış yönlendirmeyin.Windows 7 Vista ile aynı altyapıyı kullandığı için bütün 2007'den sonra çıkan bütün programlar, hatta öncesinde çıkanlar dahi Windows 7 ile uyumludur.
Şimdi size ufak bir soracağım, biliyorsanız amenna, ama bilmiyorsanız lütfen uyumluluk konusunda yorum yapmayınız:
Winsxs klasörü ne işe yarar?
katılıyorum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yanlış beyanlara yol açar
En olası akla gelen durum arkada bir veya daha fazla zararlının çalışmasından ötürü bilgisayarın kilitlenmesi ve diğer işlemleri bu yüzden gerçekleştirememesi. AVG vs. değilde KIS 2010 veya NIS 2010'dan birini kurun, güncellemesini yapıp sistemi öyle taratın. Hatta ayrıca Malwarebyte's Anti-Malware ile de sistemi taratın.Blackinred çok teşekkür ederim kaç gündür kafayı yiyordum kıs2010 u yükledim ve bir sorun göstermediği halde şimdi herşey tıkırında:DD tekrar teşekkürler