arkadaşlar vatan bilgisiyardan windows 7 home premium almaya karar verdim.yalnız ellerinde windows 7 home premium'un 32 bit olanlarının olduklarını söylediler.sizce 32 bit mi almalıyım yoksa bekleyip 64 bit mi?araladında çok fark olur mu?
sistemim:intel i5 işlemci gigabyte p55 ud3r anakart oz 1600 mhz 4 gb ram gtx 260 amp2 ekran kartı
windows 7 home premium 32 bit mi 64 bit mi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben olsam 64 bit olanı beklerdim.
o zaman beklicem,netten indirdiğim windows 7 de donma sorunu olmuştu,inş. orjinal alıcağım sürümde olmaz,teşekkürler.
windows 7 yi başka yerden orjinal olarakn satın alsam yüklerken ya da yükledikten sonra bi sorunla karşılaşırsam bil. aldığım yer yani vatan bilgisiyar işletim sistemini bizden almadığınız için bakamayız deme hakkına sahip mi acaba?ona göre başka yerden alıcam
Birkaç yıl önce olsa kullandığın programlara göre tercih yapmanı önerirdim; fakat bu saatten sonra 32bit'e yatırım yapmanın hiçbir anlamı yok.
64bit windows7 en ideali. İkisi arasında oldukça fark var...
ben de vatandan alışveriş yaptım, öyle birşey yok .. windows 7 home premium kutulu ürün 32 bit ve 64bit olmak üzere 2 tane dvd içeriyor , kutunun üstünde de yazıyor zaten .. dvd de bir problem oluşmaz zannetmiyorum .. biz bakamayız deme haklarına da sahip değiller. microsoft türkiyeye bi telefon çakarsın 2 dakkada izaya gelirler merak etme ..
bu sisteme 32bit de olmaz , windows 7 ultimate den aşağısı da olmaz.. : )