Arkadaşlar ben Ati Radeon x1550 kullanıcısıyım fakat bunun windows 7 için driverini bulamadım çözüm yolu varmı ??
Windows 7 için ati driver
Vista driverını kullanabilirsin. Uyumluluktan vistayı seçmen yeterli.
dostum indirdim kurdum fakat bi değişiklik olmadı
Ne gibi bir değişiklik bekliyorsun peki ? Sorunsuz çalışmıyor mu ?
driver tamamlandı diyor ama grafikler de flan bi değişiklik yok mesela videolarda yine kalitesiz bir görüntü var
aynı karttan olanlar siz yaptıysanız bi yardımcı olur musunuz ?
hayır dostum xp yüklüyken videoyu böle göstermiyordu çok kaliteliydi mesela hd videolar ama burda öle değil sorun yüklü olmadıgından kaynaklanıyor zaten
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
"ATI Radeon™ Video Card Drivers" altında Windows 7, 32-bit ve 64-bit için "ATI Catalyst™ 9.6 Suite" var.
masaüstüne sağtıkla>kişiselleştir>görüntü>görüntü ayarlarını değiştir>gelişmiş ayarlar>bağdaştırıcı>özellikler>sürücü>sürücü güncelleştir.
eğer bu yolu izlersen win7 zaten tarayıp otomatik olarak en yeni driverı buluyor sende yüklüyorsun belki bu yolu biliyorsundur ama ben by şekilde yapmıştım..
Ben aynı kartı kullanıyorum Ama öyle duracaz windows 7de Artık Ati X Serisine Destek Vermeyecek Windows 7nin böyle drviverı çıkmayacak
şu yazılanarı okuyor ve hayret ediyorum... daha beta olan bir yazılımdan ne bekliyorsunuz siz,,,? kaç senelik işletim sistemleri bile service pack lerle adam edilmeye çalışılıyor... siz build edilen yazılımdan harıkalar bekliyorsunuz...
dediğine katılıyorum ama onun build edilen beta versiyonu bile vista sp2 kadar stabil bunuda unutmamak gerekir.
daha dün arkadaşın bilgisayarına windows7 yükledim.x1550 kullanıyor tüm aero özellikleri etkin driver filan da yüklemedik otomatik olarak tanıdı.istersen driver için vista driverini indirebilirsin.yanlız driveri atinin sitesinden değil de kartın markası ne ise mesela palitse palitin sitesinden indir.atinin sitesindeki driveri palit kabul etmiyor.
Peki windows 7 içi ati x1550 driverinin çıkmayacagı dogrumu ?