Herkese İyi geceler. Sorum Biraz Uzun Ama Lütfen Bilen Arkadaşlar Yardımınızı Esirgemeyin.
***Bilgi Paylaştıkça Büyür.*** Lütfen Sabırla Okuyup Cevaplar Çözüme Kavuşturursanız Sevinirim.
Arkadaşlar Ben bilgisayara temiz bir format atacağım. Sonra da programları vs. yükleyeceğim.
Herşey bittikten sonra bir image dosyası hazırlayıp bunu DVD ye kaydetmek istiyorum. Daha sonra bilgisayarda bir sorun çıktığında format atıp uğraşmak istemiyorum.
Gelelim Asıl Sorumuza!!!!
Ben Programların Bir kısmını C ye Bir kısmını da D ye kuruyorum. Sonra bunların ikisinin image Dosyaını bir yapıp Dvd ye aktarmak istiyorum.(Sonra DVD den yükleyeceğim.)
Yalnız C ve D ye kurduğum Programlar 80-100 GB civarı. ---Biz 80 GB diyelim--- Neyse.
Bildiğime Göre Windows 7 Image dosyalrını Diğer yazılımlara göre Daha büyük boyutta oluşturuyormuş.
1) Benim Bu 80 GB lık Dosyalarımı Hangi Programla En Küçük Halde bir Image Haline getirebilirim??
2) Bu Image dosyasın bir DVD ye sığacak kadar Boyutu Küçülür mü? (Ben Pek zannetmiyorum ama Bu işte bilgisi olanları görüşünü almak isterim)
3)Sistem C ve D diye ayrıldığı için Image dosyasından bilgisayara Yüklediğimizde Yine aynı şekilde HDD' i
C ve D Olarak Bölümlendirip Eski Hale getirimi?
SABIRLA OKUDUĞUNUZ VE VERECEĞİ CEVAPLARDAN DOLAYI HERKESE
TEŞEKKÜRLER