Selam arkadaşlar yıllardır mozilla firefox kullanıyorum, çok iyidi son zamanlar hiç'te tad vermez oldu, acaba sistemlemi alakalı diye düşünüyorum, windows 7 64 bit kullanıyorum sürekli hemde çok sık olarak bu resimdeki açılış hatasını veriyor, öbür sistemlerdede veriyordu ama bu kadar sık deyildi varmı windows 7 ile mozilla firefox kullanan, yazarsanız sevinirim birde mozilla firefox ve opera'nın dışında başka varmı? çünkü bilmiyorum bunlar çok popüler oldu internet explorer'in durumu belli zaten saygılar
Windows 7 İle Mozilla'nın Uyuşmazlığı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
Görev Yöneticisine girip İşlemler'den firefox.exe işlemini sonlandır,düzelecektir...İşletim sistemiyle alakası yok diye biliyorum bu hatanın... :)
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Ben windows 7 çıkmadan 7-8 ay öncesinden (pre- beta süründen) itibaren windows 7 ve windows 7 dede mozilla kullanıyorum. Bu hatayla arasıra bende karşılaıyorum ancak bu uyumsuzluktan değil çok sayıda sekme açıken kadet ve kapat seçeneği ile kaydederken ve o esnada tekrar firefoxu açmaya çalışırken karşıma çıkıyor. Yani sorun uyumsuzluktan değil daha çok acelecilikten kaynaklanıyor.