Windows 7 İletişim Sorunu

ReLy
23-12-2011, 15:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

İyi Günler

Arkadaşlar PC'yi Windows 7 yaptım.Oyun oynarken arkadaşlarla konuşmak için teamspeak açıyorum konuşurken yada başkası konuştuğunda sesler otomatikmen kısılıyor.Her yerde yazan çözümüde denedim yani Denetim Masası>Ses>İletişim'den Hiçbir şey yapma seçeneğini işaretliyorum fakat genede aynı.bu özelliği başka yöntemle kaldıramazmıyız acaba.Yardımlarınızı bekliyorum...

mustafa2116
25-12-2011, 11:17   |  #2  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

ses denetim aayrarlını mikrofon bas sesine ayarlammışsınız sterio girişi çoklu reader halinde tutuğunuzdan sesler yüklediğinde bas yükselişi yaşanmıl olur ve bu nedenle sesler kısılır.

Realtek yanıltıcı ses kartı sistemi açık olduğunda oluyor ama sorun tek şekilde olmuyor mikrofona verdiğiniz bas miktarları ve  ses hisisyatıda girdiyi çıktı yönünde etkileyerek ses kısılır.

Ses denetim masasında mikrofon ayarlarına ve yanıltıcı ses kartına bir göz atın tam olarak ayarların yapılışı burdan. zaten yapmakta sorun yok miksrofonun ses algısını yumuşatın ve girdi olarak verdiğiniz sterio girişini ortamdan kaldırınız.

NOT:
Bu yarlar genelde dj ler tarafından aynı kanalada çoklu konferansın oluşturulabilmesi için çok sekmenli olarak kullanılır. Böylelikle MSN-Skyp yada benzeri uygulamalarda 1 den fazla konuşma imkanı oluşur.