Benim 1.70 gb indi ama takıldı gibi sanki ? inşallah bugün biter
Windows 7 İndirenler / Kuranlar / İzlenimler
şoğ gözel sevdim ben bu wini
ahmeta03Benim 1.70 gb indi ama takıldı gibi sanki ? inşallah bugüninşallah kardeş. Hatta antep içinde olan varsa 1 dvd parasına çekip verebilirim. PM atın yeter...Antepte olup Kotalı kullanıcılar için iyiligim dokunsun bari
"The server returned an error,Would you like to retry" sabahtan berş bu hata var indiremedim bir türlü. Flashget le deniyorum %70 in üstüne çıkmıyo. İndirmenin başka bir yolu varmı yada çalışan bir link verebilirmisiniz ...
rapide atmışlardır linkleri bi araştır istersen.ben dün indirdim download managerle hız da iyidi bi sıkıntı olmadı.
ahmeta03"The server returned an error,Would you like to retry" sabahtan berş bu hata var indiremedim bir türlü. Flashget le deniyorum %70 in üstüne çıkmıyo. İndirmenin başka bir yolu varmı yada çalışan bir link verebilirmisiniz ...Eksik indiriyorsunuz. 2,35 GB olacak 32-bit sürümü. Kendi download yardımcısı ile indirin.
ifteribirazdaha detayli anlatabilirmisin ayni dert bendede var.tukce klavye ekledim duzelmedi.Arkadaşlar, baştan kuranlar için söyleyeyim: Time And Currency ayarlarken başta, Türkiye'yi seçerseniz, klavye otometik geliyor. Şimdi diğer bilgisayara 64-bit sürümü kuruyorum. Orada fark ettim.
eltahirArkadaşlar, baştan kuranlar için söyleyeyim: Time And Currency ayarlarken başta, Türkiye'yi seçerseniz, klavye otometik geliyor. Şimdi diğer bilgisayara 64-bit sürümü kuruyorum. Orada fark ettim.Bu bilgi için de teşekkürler. Ben de birkaç izlenimimi daha paylaşayım. Hani vistada can sıkan ve regeditle ugraştıran powere basına uyku moduna alma sorunu şimdi direk kapat olarak geliyor ve araç çubugu özelliklerinden ayarlanabiliyor.
Bir diger göze çarpan özellik açık pencerelere görev çubugundan üzerine gelince ufak önizleme resimleri çıkıyor yine özelliklerden kapatılabiliyor.
Ben alıştım yaaa
tam ekran modundayken pencereler vistadaki gibi aero özelliğini kapatmıyor.
H@ckerCesurBu bilgi için de teşekkürler. Ben de birkaç izlenimimi daha paylaşayım. Hani vistada can sıkan ve regeditle ugraştıran powere basına uyku moduna alma sorunu şimdi direk kapat olarak geliyor ve araç çubugu özelliklerinden ayarlanabiliyor.bu özellikler zaten vistadada var resimde görülebileceği gibi bütün düğmelerin davranışını kolayca ayarlayabiliyorsunuz
Bir diger göze çarpan özellik açık pencerelere görev çubugundan üzerine gelince ufak önizleme resimleri çıkıyor yine özelliklerden kapatılabiliyor.
Ben alıştım yaaabahsettiğiniz önizlemeler(thumbnails) vistada zaten vardı eğer vista kullandıysanız ve optimizasyon araçlarıyla optimize ettiyseniz onlar kapatmış olabilir yani vistada da bunlar açılıp kapatılabiliyor selamlar
nonpasaranbide ben merak ediyorum bu seven ı ne zamana kadar yasal olarak kullanabileceğiz?Gerçek sürüm çıkana kadar...
1 Aydır 7100 kullanıyorum kesinlikle sorun yok! Vistaya göre RAM kullanımı çok kararlı.Vista işletim sisteminde GTA IV den bir çıkışı vardı...tam 3 4 dakika pc toparlanamıyordu. Windows 7 burada RAm kullanımındaki başarısını gösteriyor. + sürücülerle birlikte GTA gibi bir oyunda baya iyi performans alıyorum. Windows 7 için gerekli sistemi olanlar mutlaka denbesin. Özellikle XPM hayranı oldum...:::)
Nedendir bilinmez ben indiremiyorum %70 de takılı kalıyor
uygun bi fiyat olsa bende alırım valla yoksa xp devam...)
Kısa Yolları Kullanmaya Yeminlimisiniz ?
Forumda Paylaşmıştım Önceden, Tekrar Hatırlataım, Belki Kullanan Arkadaşlarımız Olur.
Aslında, Artık W-7 Tüm Kısayolları İçinde Bir Genel Konuya Yer Vermek Farz Oldu, İlerliyen Günler İçin. :)=
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Alt+P Pencerelerde Ön İzleme Açıp - Kapama Özelliği Windows+G Masaüstünde Bulunan Bütün Gadgetleri Önünüze Getirir. Windows + + Uygulamasının Özelliğine Göre Zoom Yakınlaştırma Özelliğini Sizlere Sunar Windows + - Uygulamasının Özelliğine Göre Zoom Uzaklaştırma Özelliğini Sizlere Sunar Windows + Up ok Pencerenizi O An Tam Mod Konumuna Getirir. Windows + Aşağı ok Pencerenizi O An Simge Mod Konumuna Getirir Windows + Left ok Pencerinizi küçültmüş Olarak , Sola Yaslar... Windows + Right ok Pencerenizi Küçültmül Olarak, Sağa Doğru Yaslar... Windows + ve -Home Aktif Durumda Olan Pencerenin Dışında Bulunan , Tüm Pencere Boyutlarını Büyültür - Küçültür ve Aynı Uygulamaları Gerçekleştirir Windows Tuşu + T Birincil Görev Çubuğunu Açabilrisiniz, Tekrar basarsanız Dğer Windows Tuşu + Shift + T Hemen Üstte Yapılan Uygulamanın Aksi İşlemi Uygular. Windows Tuşu + Space Masaüstüne Dönebilirsiniz... Windows Tuşu + G Gadgetları Üst Konuma Alınır (Yer Edinir) Windows Tuşu + P Gelişmiş Gözlem Modlarıdır. Windows Tuşu + X Mobil , İleti chip
Eline saglık güzel bi paylasım olmus
ben kurdum yani xpden hızlı diyebilirim bütün proglarımıda kurdum hepside çalıştı sorunsuz.. sadece dili ingilizce olmazı rahatsız edebilir ama ingilizce kullanmekta güzel final sürümü beklemeye geçelim...